Kuva: Fotolia

Reserviläisliiton joulutulet syttyvät

09.12.2016 11:50 - Jussi Häkkilä

Reserviläisliiton Joulutulet-tapahtumaa vietetään tänäkin vuonna ympäri Suomen. Lapissa Joulutulet-tapahtuma järjestetään sunnuntaina Ylitorniolla ja ensi tiistaina Rovaniemellä, ja Pohjois-Pohjanmaalla Oulaisten Matkanivalla ensi viikon sunnuntaina.

Reserviläisliiton Joulutulet-tapahtumaa vietetään tänäkin vuonna ympäri Suomen. Joulutulet on Reserviläisliiton laajin hengellisen toiminnan tapahtuma, johon osallistuu vuosittain tuhansia reserviläisiä perheineen. Tapahtuman järjestää vuosittain satakunta liiton paikallisyhdistystä.
Tarkoituksena on koota reserviläisperheitä sekä lähiseudun asukkaita hiljentymään luonnon keskelle joulun odotukseen. Tilaisuudet ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille ja usein niiden järjestelyissä ovat mukana myös seurakunnat ja reserviupseerikerhot sekä paikkakunnan muita maanpuolustusyhteisöjä.
Lapissa Joulutulet-tapahtuma järjestetään sunnuntaina Ylitorniolla ja ensi tiistaina Rovaniemellä, ja Pohjois-Pohjanmaalla Oulaisten Matkanivalla ensi viikon sunnuntaina.

Kilpailut

Uusimmat