Kuva: Fotolia

Oulun Aikuiskoulutuskeskus palkitsi opiskelijoitaan ja henkilökuntaansa

08.12.2016 10:46 - Jussi Häkkilä

Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen vuoden aikuisopiskelijaksi on valittu lähihoitajaksi opiskeleva Roosa Rantala. Vuoden aikuiskouluttaja on turvallisuusalan opettaja Ville Meriläinen. Vuoden aikuiskoulutuskeskuslainen on puolestaan asiakkuuspäällikkö Eija Hämäläinen.

Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen vuoden aikuisopiskelijaksi on valittu lähihoitajaksi opiskeleva Roosa Rantala. Palkitsemisperustelujen mukaan hän kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti, kunnioittaa toisten mielipiteitä, on iloinen ja ajattelee positiivisesti, ja luo näin ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Lisäksi hän on aina valmis auttamaan muita ja kannustaa eteenpäin opinnoissa. Myös omissa opinnoissaan hän on kehittynyt huimasti kahden vuoden opintojen aikana.
Vuoden aikuiskouluttaja on puolestaan turvallisuusalan opettaja Ville Meriläinen. Hän on ollut esimerkillinen kouluttaja ja saanut erinomaiset opiskelijapalautteet opetuksestaan. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on kokemusta turvallisuusalasta, ja hän on antanut hyviä esimerkkejä vartijan työstä myös kokeneemmille kouluttajille. Meriläinen on suorittanut opettajan pedagogiset opinnot ja näyttötutkintomestarikoulutuksen reilun vuoden sisällä, ja hakeutunut turvallisuusalan jatkokoulutuksiin.

Vuoden aikuiskoulutuskeskuslainen on puolestaan asiakkuuspäällikkö Eija Hämäläinen. Hän on palvelualtis, hänellä on aikaa aidosti kuunnella ja auttaa sekä asiakkaita että työkavereita. Lisäksi hän jakaa avoimesti osaamistaan ja tietoaan koko työyhteisön hyväksi.

Kilpailut

Uusimmat