Kuva: Tommi Hedberg

Katso minuun… -elokuvapalkinto ohjaaja Selma Vilhuselle

19.11.2016 14:00 - Jussi Häkkilä

Kirkon mediasäätiön Katso minuun… -palkinto myönnettiin tänään Oulun lasten- ja nuortenelokuvien festivaalilla ohjaaja Selma Vilhuselle elokuvastaan Tyttö nimeltä Varpu.

Kirkon mediasäätiön Katso minuun… -palkinto myönnettiin tänään Oulun lasten- ja nuortenelokuvien festivaalilla ohjaaja Selma Vilhuselle elokuvastaan Tyttö nimeltä Varpu. Tämänkertaisen palkinnon saajan valitsi Kirkon mediasäätiön hallituksen jäsen Elina Rislakki, joka on työskennellyt mm. toimittajana, tuottajana ja mediapedagogina.
Palkitsemisperustelujen mukaan pienen tytön maailmaan katsojan vievä elokuva on riipaisevan rehellinen teos, tarina uppoaa syvälle tajuntaan ja herättää katsojassaan vahvasti empatiaa. Lisäksi elokuvassa on loistavat näyttelijäsuoritukset ja se on upea näyte ohjaajan kyvykkyydestä.
Katso minuun… -palkinnon myöntämisperusteissa painotetaan elokuvien teknistä ja taiteellista korkealaatuisuutta sekä sellaisia teemoja, jotka kutsuvat katsojat pohtimaan kristillistä arvomaailmaa. Nyt kahdeksatta kertaa jaettu Katso minuun… -palkinto on suuruudeltaan 1500 euroa

Kilpailut

Uusimmat