Kuva: Fotolia

Liisa Kuutti Lapin ammattikorkeakoulusta vuoden metsäopettaja

11.11.2016 08:20 - Jussi Häkkilä

Metsäalan Opiskelijat MEOL ry on palkinnut tämän vuoden metsäopettajana teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisalojen lehtori Liisa Kuutin Lapin ammattikorkeakoulusta.

Metsäalan Opiskelijat MEOL ry on palkinnut tämän vuoden metsäopettajana teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisalojen lehtori Liisa Kuutin Lapin ammattikorkeakoulusta. Palkitsemisperustelujen mukaan hänen opetuksessaan opiskelijat arvostavat erityisesti pitkän kokemuksen tuomaa ammattitaitoa ja ajantasaista opetusta. Opiskelijat katsovat opetuksen olevan vaativaa, innostavaa ja mielenkiintoista sekä siinä käytetään monipuolisesti erilaisia opetusmenetelmiä. Liisa Kuutti on myös säilyttänyt kiinnostuksensa opettamiseen ja opiskelijoiden oppimiseen, vaikka resurssit ovat tiukentuneet ajan kuluessa.
Valtakunnallinen metsätalousinsinööriopiskelijoita edustava opiskelijajärjestö MEOL valitsi vuoden metsäopettajan nyt ensimmäisen kerran, ja opettajien palkitsemista aiotaan jatkaa myös tulevina vuosina. Valinnalla halutaan edistää laadukasta metsäalan korkeakouluopetusta.

Kilpailut

Uusimmat