Uusimmat
Suosituimmat

Ykkösen pelit jatkuvat – "Tässä päätöksessä on tiettyjä ehtoja, jotka mahdollisesti vielä keskeyttävät sarjan"

30.10.2020 15:15 - Nelli Salomäki

Tällä viikolla on odotettu päätöstä jalkapallosarja Ykkösen loppukauden kohtalosta. Eilen illalla päätös vihdoin tuli, ja kautta päätettiin jatkaa.

Ykkösen parhaiten sijoittunut joukkue nousee suoraan Veikkausliigaan, ja toiseksi sijoittunut joukkue karsii liigapaikasta. Asetelma on tällä hetkellä mielenkiintoinen, sillä AC Oulu johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla KTP:hen ja Jaroon, mutta KTP on pelannut yhden ottelun muita kärkikolmikkoon kuuluvia joukkueita vähemmän. Oululaisilla on jäljellä enää kaksi peliä, joista seuraava pelataan huomenna Tammisaaressa, kun vastaan asettuu neljäntenä sarjassa oleva EIF, jolle ottelu on kauden viimeinen. AC Oulu päättää kautensa ainakin Ykkösen osalta 8. päivä marraskuuta Oulussa.

Oululaisseuran toimitusjohtaja Juho Meriläinen toivoo suuresti, että kaikki sarjan ottelut saadaan pelattua loppuun, sillä kauden keskeyttämisen myötä sarjan sijoitukset ratkaistaisiin pistekeskiarvon perusteella. Tämä olisi AC Oulun kannalta harmittavaa, sillä KTP:llä ja Jarolla on ensi viikon sunnuntaina ohjelmassa keskinäinen kamppailu, jonka seurauksena jompi kumpi tai molemmat oululaisten pahimmista kilpakumppaneista menettäisivät pisteitä. Tilanteen ollessa erittäin tasainen, jokainen piste on joukkueille nousuhaaveiden kannalta elintärkeä.

Uusimmat
Suosituimmat