Kuivila pelasi viime kaudella SJK Akatemian paidassa Ykkösessä ennen siirtymistään opiskelujen perässä Oulun Luistinseuran paitaan loppukaudeksi.
AC Oulu on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Obed Malolon kanssa.
29-vuotias espanjalainen keskikenttäpelaaja Diego Diz on AC Oulun uusin vahvistus.
AC Oulu tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen kanadalaisen maalivahti Yann Fillionin kanssa.
Niklas Jokelainen on tehnyt AC Oulun kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.
AC Oulu on käyttänyt 23-vuotiaan Henrik Ölanderin sopimusoption.
Ari Steniuksen haastateltavana AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen.
AC Oulu voitti eilen sarjanousun kannalta ratkaisevassa ottelussa MP:n luvuin 6-0. Voiton myötä oululaisseura lunasti paikan Veikkausliigaan kymmenen vuoden tauon jälkeen.
AC Oulu voitti eilen jalkapallon miesten ykkössarjan ja nousi sen myötä suomenmestaruussarjaan.
AC Oulu on hyvin lähellä jalkapallon Veikkausliigaa. Seuran syntymästä asti AC Oulua kannattanut Jaakko Alavuotunki kertoo tunnelmistaan Urheilumajakassa.
Tällä viikolla on odotettu päätöstä jalkapallosarja Ykkösen loppukauden kohtalosta. Eilen illalla päätös vihdoin tuli, ja kautta päätettiin jatkaa.
AC Oulun suurimman omistajan OTC-sijoitus Oy:n tytäryhtiö OTC Stadion Oy hakee suunnitteluvarausta jalkapallostadionin rakentamiseksi Oulun Heinäpäähän.
Tänään Pietarsaaressa pelataan tärkeä ottelu, kun FF Jaro isännöi AC Oulua. Oululaisseura löytyy Ykkösen sarjataulukon piikkipaikalta, mutta Jaro ja KTP hönkivät niskaan vain kolmen pisteen päässä oululaisista. Jaro ja AC Oulu ovat pelanneet saman verran otteluita, mutta KTP on pelannut yhden ottelun muita kärkikolmikon joukkueita vähemmän.
Ari Steniuksen vieraana Urheilumajakassa tänään AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola.
Oululaiset jalkapallofanit ovat päässeet tuulettelemaan, kun AC Oulu on voittanut kaikki kuusi ensimmäistä sarjapeliään.
AC Oulu ja Oulun Luistinseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on entistä vahvempi ja selkeämpi pelaajaputki Oulun alueen junioripelaajille.