Uusimmat
Suosituimmat

Kaksi uutta koronatapausta Raahessa -altistuneita jopa satoja, Raahen Pimiät perutaan

24.08.2020 13:29 - Jussi Häkkilä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymästä tartuntataudeista vastaavaa lääkäri Lauri Koivunevaa haastattelee Jussi Häkkilä.

Raahessa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Niistä toinen on todettu Raahen Oluthuoneen yrittäjällä, minkä johdosta ravintolassa viimeisimmän kahden viikon aikana asioineita kehotetaan tarkkailemaan vointiaan. Altistuneita voi olla kymmeniä, ellei jopa satoja. Toinen tartunta on todettu Raahen Keskuskoululla, jossa koronalle altistuneita on noin 50. Yhteensä Raahessa on todettu tähän mennessä seitsemän laboratoriovarmistettua koronavirustartuntaa. Koska altistuneita saattaa olla paljon, tulevan viikonlopun Raahen Pimiät on tänään päätetty perua.

Koko maassa on todettu tähän mennessä 7938 koronavirustartuntaa. Lapissa on todettu 86, Länsi-Pohjan alueella 152, Pohjois-Pohjanmaalla 158, Kainuussa 66 ja Keski-Pohjanmaalla 33 tartuntatapausta. Koronaan on menehtynyt tähän mennessä 335 henkilöä. Sairaalahoidossa on koronan takia tällä hetkellä 12 potilasta, tehohoidossa on yksi.

Lue myös: Keskuskoulussa siirryttiin osaksi etäopetukseen tänään

Uusimmat
Suosituimmat