Uusimmat
Suosituimmat

Saariselän kauppakeskus Kuukkeli tuhoutui viime yönä tulipalossa - "Väistötilat niin pian kuin mahdollista"

21.02.2022 17:45 - Marja Ollakka

Saariselän kauppakeskus Kuukkeli tuhoutui viime yönä tulipalossa. Inari-Saariselkä Matkailun markkinointijohtaja Hanna Kouri kertoi tilanteesta Pookin iltapäivässä.

Inari-Saariselkä Matkailu ja Inarin kunta etsivät parhaillaan K-market Kuukkelin kauppiaan Antero Ylävaaran kanssa väliaikaisia tiloja Kuukkelille, jotta Kuukkelin tärkeät palvelut matkailijoille ja paikallisille jatkuvat niin pian kuin ikinä mahdollista.

Tällä hetkellä K-Supermarket Ivalo toimittaa elintarvikkeita Saariselän alueelle kotiinkuljetuksella. Lisäksi alueella on paljon ravintola- ja välinevuokraamotoimintaa ja Nesteen huoltoaseman minimarket, joista matkailijat saavat välttämättömät tarvikkeet. Neste laajentaa myös tuotevalikoimaansa tilanteen johdosta pikaisesti.

Matkailijoiden palvelujen turvaamiseksi Inari-Saariselkä Matkailu Oy aloittaa yhteistyössä taksiyritys Briitta Pajarin kanssa tilataksikyydit huomenna Saariselältä Ivaloon toistaiseksi tiistaista perjantaihin klo 09:00 lähtö Holiday Club Saariselän edestä. Tarpeen mukaan vuoroja ja kuljetuspalveluita lisätään.

Uusimmat
Suosituimmat