Henkilövahinkoja ei syntynyt ja palon syttymissyystä sekä vahinkojen suuruudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa.
Pelastuslaitos sai estettyä palon leviämisen asuinrakennukseen ja sammutti palavat ajoneuvot. Tilanteessa ei tullut henkilövahinkoja. Palon syttymissyytä selvitetään.
Oulussa Villentiellä kaksikerroksisen omakotitalon toinen kerros vaurioitui viime yönä tulipalossa.
Ilmeisesti siitä välikaton purueristeisiin jäänyt kytöpalo syttyi palamaan kunnolla nyt viikon jälkeen sunnuntai-aamuna. Palon havaitsi postinjakaja, joka teki hätäilmoituksen tilanteesta. Paloa oli sammuttamassa tällä kertaa kolme pelastusyksikköä. Rakennus on jo asuinkelvoton.
Iissä Kantolantiellä piharakennus tuhoutui eilen tulipalossa.
Raahen kihlakunnanviraston katolla syttyi tänään aamupäivällä palonalku ilmeisesti tulitöistä.
Keminmaassa Viheriäläntiellä paloi eilen päivällä n. 100 neliön kokoinen teollisuushalli. Rakennukselle ja irtaimistolle on koitui merkittävät vahingot. Palossa ei syntynyt henkilövahinkoja. Alustavan tiedon mukaan palo sai alkunsa hallissa tehdyistä tulitöistä.
Poravaunu oli ulkotilassa eikä palo aiheuttanut vaaraa toisille koneille, rakennuksille eikä ihmisille. Paloa oli sammuttamassa mm. Kevitsan kaivoksen oma pelastusyksikkö sekä Lapin pelastuslaitos.
Noin sadan neliön hirsirakenteinen puolitoistakerroksinen asumaton omakotitalo tuhoutui tulipalossa viime yönä Tornion Ylirannassa.
elastuslaitoksen apuna sammutustöissä oli maansiirtokalustoa. Energiajätekasan palosta aiheutui savuhaittoja lähiympäristöön.
Pelastuslaitos joutui käyttämään kaivinkonetta apuna sammutustöissä. Tiedossa ei ole henkilövahinkoja. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.
Haapajärvellä Arolankujalla paloi eilen illalla autotalli, josta palo levisi päärakennukseen ullakolle, mutta ei asuintiloihin. Lisäksi palo uhkasi levitä naapuritaloon, mutta talon asukas ehkäisi neuvokkaasti leviämistä jäähdyttämällä paloa talon ulkopuolelta puutarhaletkulla. Pelastuslaitos joutui purkamaan rakenteita jonkin verran ja asuintiloihin tuli jonkin verran savuvahinkoja. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Palo sai alkunsa rakennuksen terassilta, josta se levisi rakennuksen yläpohjaan. Tuli tuhosi myös kattorakenteet. Palossa ei tullut henkilövahinkoja.
Ylivieskassa syttyi omakotitalo palamaan yöllä. Jokilaaksojen pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen klo 01.27. Pelastuslaitoksen saapuessa kohteeseen talon terassi oli tulessa, palo oli levinnyt lisäksi talon ullakolle. Pelastuslaitos sai palon sammutettua.
Palossa tuhoutui vanha hirsirunkoinen omakotitalo sekä pihapiirissä ollut navetta/talousrakennus. Palossa tuhoutui myös muuta pihapiirissä ollutta omaisuutta, mm. henkilöauto. Palon syttymissyy ei ole vielä selvillä, eikä mitään syttymissyytä voida varmuudella pois sulkea. Tämänhetkisten tietojen perusteella asiassa ei ole syytä epäillä rikosta. Syttymistä ja paloa tutkitaan palonsyyn tutkintana.
Palo ei levinnyt laajalle alueelle ja rajoittoi sähkökeskuksen läheisyyteen. Talon isäntäväki oli paikalla tapahtumahetkellä. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.