Palo sai alkunsa rakennuksen terassilta, josta se levisi rakennuksen yläpohjaan. Tuli tuhosi myös kattorakenteet. Palossa ei tullut henkilövahinkoja.
Ylivieskassa syttyi omakotitalo palamaan yöllä. Jokilaaksojen pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen klo 01.27. Pelastuslaitoksen saapuessa kohteeseen talon terassi oli tulessa, palo oli levinnyt lisäksi talon ullakolle. Pelastuslaitos sai palon sammutettua.
Palossa tuhoutui vanha hirsirunkoinen omakotitalo sekä pihapiirissä ollut navetta/talousrakennus. Palossa tuhoutui myös muuta pihapiirissä ollutta omaisuutta, mm. henkilöauto. Palon syttymissyy ei ole vielä selvillä, eikä mitään syttymissyytä voida varmuudella pois sulkea. Tämänhetkisten tietojen perusteella asiassa ei ole syytä epäillä rikosta. Syttymistä ja paloa tutkitaan palonsyyn tutkintana.
Palo ei levinnyt laajalle alueelle ja rajoittoi sähkökeskuksen läheisyyteen. Talon isäntäväki oli paikalla tapahtumahetkellä. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.
Penkka oli kooltaan 20x30 metriä ja palo muodosti lähialueille jonkin verran savua. Syttymissyystä ei ole tässä vaiheessa tietoa.
Talo tuhoutui kokonaan palossa ja osa irtaimistosta saatiin pelastettua. Tapauksessa ei tullut henkilövahinkoja.
Henkilövahingoista ei ole tietoa. Omakotitalo tuhoutui korjauskelvottomaksi. Poliisi tutkii palon syytä.
Huoltoaseman pesuhalli paloi Keminmaassa viime yönä.
Kempeleen vanhan pappilan syttymissyy on saatu selvitettyä. Tulipalossa ei epäillä rikosta.
Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaan palonsyyn- ja kuolemansyyntutkintana.
Palo levisi kuivassa ruohikossa noin 2 hehtaarin alueelle. Pelastuslaitoksen Ylitornion yksiköt saivat palon nopeasti rajattua ja suojeltua läheisen ladon ja kolme vanhaa varastorakennusta.
Palo sai alkunsa yhden henkilön asunnosta, josta paikalle tulleet sivulliset pelastivat asukkaan rikkomansa ikkunan kautta. Palo levisi ullakkorakenteisiin ja levisi nopeasti ullakon kautta muiden myös lähiasuntojen osalle. Syttymissyystä ei ole tietoa.
Viisi henkilöä pelastautui rakennuksesta ja kukaan ei loukkaantunut. Palosta ei ollut leviämisvaaraa viereisille rakennuksille. Syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Pyöräkone syttyi palamaan Kemin Eko-asemalla varastokatoksessa keskiviikkona aamuyöstä.
Tulipalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Kiinteistö kärsi merkittävät palo-, vesi- ja savuvahingot.
Viime yönä Tuirassa syttyi kaksi tulipaloa, ensin Kalliotiellä ja hetken päästä Myllytiellä.