Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaan palonsyyn- ja kuolemansyyntutkintana.
Palo levisi kuivassa ruohikossa noin 2 hehtaarin alueelle. Pelastuslaitoksen Ylitornion yksiköt saivat palon nopeasti rajattua ja suojeltua läheisen ladon ja kolme vanhaa varastorakennusta.
Palo sai alkunsa yhden henkilön asunnosta, josta paikalle tulleet sivulliset pelastivat asukkaan rikkomansa ikkunan kautta. Palo levisi ullakkorakenteisiin ja levisi nopeasti ullakon kautta muiden myös lähiasuntojen osalle. Syttymissyystä ei ole tietoa.
Viisi henkilöä pelastautui rakennuksesta ja kukaan ei loukkaantunut. Palosta ei ollut leviämisvaaraa viereisille rakennuksille. Syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Pyöräkone syttyi palamaan Kemin Eko-asemalla varastokatoksessa keskiviikkona aamuyöstä.
Tulipalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Kiinteistö kärsi merkittävät palo-, vesi- ja savuvahingot.
Viime yönä Tuirassa syttyi kaksi tulipaloa, ensin Kalliotiellä ja hetken päästä Myllytiellä.
Tulipalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Mies menehtyi tänään tulipalossa Ruukissa.
Muuntamo pystyttiin hetkellisen katkon jälkeen kytkemään takaisin toimintaan. Palon leviäminen muihin rakennuksiin ja ympäristöön saatiin lopulta estettyä. Yksi työntekijä loukkaantui lievästi poistuessaan rakennuksesta.
Kempeleen vanha pappila tuhoutui tulipalossa eilisiltana. Jälkisammutustöitä on tehty yön aikana.
Palo saatiin rajattua ja sammutustyöt ovat vielä käynnissä.
Mukana paloi myös rakennuksen yhteydessä ollut lato. Pelastuslaitos sai suojeltua autotallin ja varaston. Palon syttymissyystä ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa. Palossa ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Palo saatiin rajattua asuntoon, jonka tuli tuhosi. Naapuriasuntoihin sekä ullakkoon jouduttiin tekemään savutuuletus. Yksi asukas siirrettiin tarkastettavaksi ensihoidon toimesta.
Palo oli voimakkaamillaan kattorakenteissa. Palossa ei tullut henkilövahinkoja. Vahinkojen määrästä ei ole tarkkaa tietoa.
Yksi henkilö loukkaantui palossa lievästi ja hänet vietiin tarkastukseen sairaalaan. Palo saatiin sammutettua ja omakotitaloon tuli savuvahinkoja.