Uusimmat
Suosituimmat

Käsintehtyä suklaata myyvä ChocoSomnia muutti Valkean naapuriin – "Ehtaa tavaraa niin kuin tekijätkin"

11.11.2020 16:30 - Nelli Salomäki

Uusi myymälä avattiin viime kuussa Isokadulle, mutta suklaatehdas löytyy edelleen Mannenkadulta.

ChocoSomnian yrittäjänä yhdessä Riikka Ojasen kanssa toimivan Jenna Antinmaan mukaan heidän tuotteissaan rakkauden ja paikallisuuden voi maistaa. Hänen mukaansa ChocoSomnia poikkeaa olennaisesti muista käyttämällä aitoja marjoja, hedelmiä ja mausteita. Aromeita tai säilöntäaineita ei oululaisyrityksen suklaista löydy.

Suklaan valmistuksen lisäksi yritys tarjoaa erilaisia suklaaelämyksiä, kuten suklaatyöpajoja, suklaan maistelua sekä yhteistyössä Oulun Joogastudion kanssa suklaajoogaa. Korona-aikana alkunsa saanut konsepti puolestaan tarjoaa mahdollisuuden suklaan maisteluun etäyhteyksien avulla. Tällöin osallistujille lähetetään suklaat kotiin ja kaikki osallistujat kokoontuvat yhtä aikaa livelähetyksen ääreen maistelemaan suklaita. Korona-aikana kysyntää on todellakin riittänyt, sillä kaikki illat jouluaattoon asti ovat jo täynnä etäsuklaatasting- ja suklaatyöpajavarauksia.

Joulun alla ChocoSomniasta löytyy myös suklaakalentereita, joiden ensimmäinen myyntierä myytiin hetkessä loppuun. Myymälässä valmistellaan kovasti jo tulevana viikonloppuna järjestettävää joulunavausta, josta löytyy lisää tietoa ChocoSomnian Facebookista ja Instagramista.

Uusimmat
Suosituimmat