Uusimmat
Suosituimmat

Farssikomedia Buffalo kuutamolla saa ensi-iltansa perjantaina – "Aivot narikkaan ja sielu auki huvitukselle"

13.10.2020 15:18 - Nelli Salomäki

Oulun Työväen Näyttämö jatkaa tulevana perjantaina näytöksiä koronan aiheuttaman tauon jälkeen. Näytösten järjestäminen on koronan vuoksi vaatinut paljon erityistoimenpiteitä, ja turvallisuussyistä lippuja myydään puolet normaalia vähemmän.

Oulun Työväen Näyttämön puheenjohtaja Minna Kuusiston mukaan ensi-iltaa on ehditty jännittää jo parin viikon ajan. Hän on nähnyt jo kerran Buffalo kuutamolla -näytöksen läpimenon. Kuusiston mukaan Työväen Teatteri haluaa näytöksillään tarjota iloa ihmisten syysiltoihin ja pikkujoulukauteen. Perjantaina ensi-iltansa saava farssikomedia pysähtyy Kuusiston mukaan kuitenkin välillä myös hartaampiin hetkiin, ja näytös saattaakin tarjota katsojalle kyyneleitä sekä liikutuksen että naurun aiheuttamina.

Vaikka kyse on ammatin sijaan harrastuksesta, harjoittelu on ollut hyvin intensiivistä. Harjoitukset ovat olleet käynnissä elokuun 24. päivästä lähtien, ja 3-4 tunnin treenejä on ollut joka päivä maanantaista perjantaihin. Viimeisten kahden viikon aikana on harjoiteltu myös viikonloppuisin.

KUVA: Jari Haavikko

Kuvassa näyttelijät: Aapo-Matti Puhakka, Tiina Halonen ja Pekka Kesälahti

Uusimmat
Suosituimmat