Kuva: Marja Ollakka

Oululainen KAAOS-haaste EUROCITIES-verkoston kilpailuun

23.07.2018 13:46 - Jussi Häkkilä

Oululaisen Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen-hankkeen kehittämä KAAOS-haaste on valittu eurooppalaisten kaupunkien EUROCITIES-yhteistyöverkoston kilpailuun.

Oululaisen Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen-hankkeen kehittämä KAAOS-haaste on valittu eurooppalaisten kaupunkien EUROCITIES-yhteistyöverkoston kilpailuun.  KAAOS-toiminta kehittää ja toteuttaa yhdessä oululaisten yhdistysten ja järjestöjen kanssa nuorten sosiaalista osallisuutta vahvistavia kokeiluprojekteja, jotka elävöittävät oululaista kaupunkielämää.  KAAOS-projekteina on rahoitettu mm. Veeran Verstas ry:n Kaaoslavaa Hollihaan puistossa, Hyvän mielen talo ry:n Mun kaupunki-mediaprojektia ja Oulun Katutaide ry:n Summer of Street Art –katutaidelähiöprojektia. KAAOS-haaste on ehdolla kilpailun osallisuuskategoriassa yhdessä englantilaisen Brighton & Hoven ja saksalaisen Frankfurt am Mainin kanssa. Parhaat palkitaan marraskuun lopulla EUROCITIES 2018 -konferenssissa Englannin Edinburghissa.

EUROCITIES Awards palkitsee vuosittain verkostonsa jäsenten kehittämää toimintaa tai uusia käytäntöjä, jotka parantavat kaupunkielämän laatua.

Lue myös: Oulun Sähkönmyynti Oy:lle Suomen Vahvimmat -laatusertifikaatti

Kilpailut

Uusimmat