Vapaarahoitteisten asuntojen vuokrien nousu on Tilastokeskuksen mukaan hidastunut selvästi aiemmasta.
Yrityssaneerausmenettelyn johdosta Siklaelementit on päättänyt irtaantua Siikalatvan Rantsilaan kaksi vuotta sitten valmistuneen tehtaan pitkäaikaisesta vuokrasopimuksesta.
Kalajoen kaupungin omistama osakeyhtiö Kalajoen Vuokra-asunnot on tehnyt rakentamispäätöksen uuden nelikerroksisen kerrostalon rakentamisesta Rahatien ja Kauppatien risteykseen.
Oulun seurakuntayhtymä alkaa hoitaa omistamiensa Oulun Taka-Lyötyssä Caritas-kylässä ja Etelätullin alueella sijaitsevien vuokra-asuntojensa vuokraustoimintaa ensi kuun alusta alkaen.
Useiden vuokrataloyhtiöiden asukkaat ovat saaneet viime päivinä tekstiviestejä, joissa kerrotaan asukkaan vuokran olevan maksamatta.
Tilastokeskuksen mukaan vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat viime vuoden loka-joulukuussa vuodentakaisesta koko maassa 1,4 prosenttia.
Kiinteistösijoittamisen suosio on jatkunut vahvana ja ammattimaiset kiinteistösijoittajat tekivät Oulussa kauppoja noin 200 miljoonan euron arvosta viime vuonna. Tilakysynnän näkymät ovat toimistoissa ja tuotannollisissa tiloissa maltillisen positiivisia, mutta liiketiloissa tilakysynnän arvioidaan edelleen vähenevän. Asuntovuokrien nousu on jatkunut, mutta hidastuen. Asuntorakentamisen aloitukset hipoivat 2000-luvun ennätyksiä vuonna 2021.
Oulun Karjasillalle Lintulammentielle on rakenteilla senioreille suunnattuja vuokra-asuntoja.
Pyhäjoen Teollisuusyhtiö ja Fennovoima allekirjoittivat tänään 25-vuotisen vuokrasopimuksen Pyhäjokitaloon tulevasta vierailukeskuksesta.
Oulu sijoittui 27:n kaupungin joukosta kuudenneksi Suomen Vuokranantajien uudistetussa kaupunkirankingissa.
Suomen Vuokranantajien vuokramarkkinakatsauksen mukaan vuokrat ovat kasvaneet Oulussa viime vuosina tasaisesti.
Lapin käräjäoikeus on vanginnut torniolaisen miehen, jonka epäillään huijanneen lukuisia ihmisiä kesämökkien vuokraamisessa.
TA-Yhtiöt rakennuttaa Oulun Toppilansalmeen Satamatielle kerrostalon, johon tulee 45 uutta savutonta vuokra-asuntoa.
TA-Yhtiöt rakennuttaa Oulun Hiukkavaaraan monitoimitalon viereen uusia kerrostaloasuntoja.
Kojamo sai tänään päätökseen 1 594:n vuokra-asunnon myynnin 15:llä paikkakunnalla Morgan Stanley Real Estate Investingin hallinnoimalle kiinteistörahastolle.
Kojamo-konsernin yhtiöt ovat tänään allekirjoittaneet kauppakirjan, jolla ne myyvät 1 594 vuokra-asuntoa 15:ltä paikkakunnalta Morgan Stanley Real Estate Investingin hallinnoimalle kiinteistörahastolle.