Oulun kulttuuritalo Valveen kokonaiskävijämäärä nousi viime vuonna vajaaseen 218 000:een.
Oulun kirjailijaseura järjestää Uusi kirjallisuusfestivaali -tapahtuman huomenna ja lauantaina Kulttuuritalo Valveella nyt kahdeksatta kertaa.
Oulun kaupunginkirjaston palvelupäällikkö Mervi Vaaraa haastattelee Jussi Häkkilä.
WSOY:n ja WSOY:n kirjallisuussäätiön Kirsi Kunnas -palkinto myönnetään tänä vuonna postuumisti kirjailija-runoilija Jukka Itkoselle tämän ansioista lastenrunokulttuurin hyväksi.
Oulun kaupungin yleiset kulttuuripalvelut tukee oululaista kulttuuritoimintaa ja on mukana tuottamassa kulttuuripalveluita koko Oulun alueelle. Yleisten kulttuuripalveluiden kokonaisuuteen kuuluu kulttuuritalo Valveen ja Oulun lastenkulttuurikeskuksen toiminnan lisäksi kaupunginosakulttuurin sekä kulttuurihyvinvoinnin edistäminen.
Suomen kulttuurirahaston Pohjois-Pohjanmaan rahasto on lahjoittanut Ouluun Kulttuuritalo Valveelle Katja Iljanan Keho -tekstiili- ja videoteoksen.
Kuusi palkittua elokuvaa ovat Lux Aeterna, Talon tumma puoli, Ronkaisen viimeinen tapaus, Pikku-Kaapon pirulliset metkut, Banaanien vallankumous ja Pelin sisällä. Alakoulusarjan yleisöäänestyksen voitti ylivoimaisesti Banaanien vallankumous. Yläkoulusarjan ylivoimainen yleisöäänestyksen voittaja oli Ronkaisen viimeinen tapaus.
Valveen elokuvakoulun tuottaja Tommi Nevalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tiina Paasoa ja Heidi Kestiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluista Valveen elokuvakoulun koordinaattori Minea Taivalahoa haastattelee Jussi Häkkilä.