Vakavammin loukkaantunut oli ajoneuvossa kiinni ja pelastuslaitoksen toimesta ajoneuvon rakenteita piti purkaa henkilön ympäriltä, jotta hänet saatiin irti ajoneuvosta.
Vaalan terveyskeskuksesta lauantaina kadonnut muistisairas nainen löydettiin maastosta muutaman kilometrin päästä Vaalan keskustasta olosuhteisiin nähden hyväkuntoisena.
Festivaalin taiteellista johtajaa Markku Pölöstä haastattelee Jussi Häkkilä.
Senaatti-kiinteistöjen rakennuttajapäällikkö Juha Kerästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Viime kuun lopussa Pohjois-Pohjanmaalla oli 23 678 työtöntä työnhakijaa, 101 vähemmän kuin vuosi sitten.
Ennusteen mukaan pakkanen hellittää huomenna puoleen koko maassa ja jatkuisi lauhtuvampana loppuviikkoa kohti.
Pohjois-Pohjanmaalla oli viime kuun lopussa 25 450 työtöntä työnhakijaa, Lapissa 12 195.
Pohjois-Savon ELY-keskus on antanut lausuntonsa Fingridin Järvilinjan ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta.
Viime kuun lopussa Pohjois-Pohjanmaalla oli 21 617 työtöntä työnhakijaa, 3970 enemmän kuin vuosi sitten.
Jouni Kauhasta Vaalasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Osuuskauppa Arina rakentaa uuden ABC-liikennemyymälän Vaalaan. Rakentaminen on vastikään aloitettu ja uuden liikennemyymälän arvioitu valmistumisaika on vuoden 2021 kesällä.
Tulevan lauantain Kuhmon Syväjärvellä ja Vaalan Manamansalossa järjestettäväksi aiotut Vapapäivän tapahtumat joudutaan perumaan Kainuun huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi.
Kaksi 1960-luvulla syntynyttä miestä kuoli ja 1980-luvulla syntynyt mies loukkaantui eilen iltapäivällä Vaalassa Neittäväntiellä henkilöauton ulosajossa.
Antenni-tv-verkon E-kanavanipun taajuus muuttuu tänään Raahessa Mestauskallion ja Piehingin täytelähetinasemilla. Muutostöitä tehdään klo 9.00 - 16.00 välillä ja ne aiheuttavat katkoksia lähetyksissä E-kanavanipussa. Muutostöiden jälkeen vastaanottimissa on tehtävä kanavahaku. Muutostöiden taustalla ovat Ylen HD-muotoisten kanavien lähettämisen tekniset valmistelut. Antenni-tv-verkon C-kanavanipun taajuus muuttuu tänään myös Vaalan täytelähetinasemalla.
Vaalan 1960-luvulta asti palvellut, ABC:nä tutuksi tullut taukopaikka uudistetaan tämän ja ensi vuoden aikana.
Maustetyttöjen debyttialbumi Kaikki tiet vievät Peltolaan julkaistiin viime vuonna ja se ylitti kultalevyrajan saman vuoden loppuun mennessä. Myös albumin ensimmäinen single, Tein kai lottorivini väärin on ylittänyt kultarajan. Maustetytöt ovat kotoisin Vaalasta ja asuvat nykyään Helsingissä.