Oulun seudun ympäristötoimen viime viikolla Oulun seudun yleisiltä uimarannoilta ottamat uimavesinäytteet täyttivät indikaattoribakteereille asetetut laatuvaatimukset.
Oulun seudun ympäristötoimen maanantaina Nallikarin uimarannalta ottaman näytteen mukaan uimarannan vedenlaatu oli hyvä ja täytti indikaattoribakteereille asetetut laatuvaatimukset, eikä rannalla havaittu sinilevää.
Oulun seudun ympäristötoimi on ottanut alkuviikosta uimavesinäytteet Oulun seudun yleisiltä uimarannoilta. Uimarantojen vedenlaatu oli hyvä
Limingan Rantakylän uimarannan vedessä on havaittu tänään runsaasti sinilevää.
Haukiputaan Kellon Kiviniemen uimarannan vedessä on havaittu runsaasti sinilevää.
Tyrnävän Suutarinjärven uimapaikalta alkuviikosta otettujen uimavesinäytteiden tulokset olivat hyviä, joten uimapaikalla voi jälleen uida.
Tuiran uimarannan talviuintipaikka on jälleen suljettu toistaiseksi vaarallisen jäätilanteen vuoksi. Uintikopit on myös suljettu. Jäät ovat myös rikkoneet laiturin, joka on viety pois. Uimala otetaan jälleen käyttöön, kun tilanne on turvallinen.
Tämän viikon maanantaina Oulun Nallikarin uimarannan vedestä otetut näytteet sisälsivät jälleen liikaa bakteereita, minkä vuoksi uimista Nallikarissa ei suositella varmuuden vuoksi.
Oulun seudun ympäristötoimen vs. ympäristöterveyspäällikkö Ulla Pahtamaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Nallikarin uimarannalle maanantaina annettu uintikielto pysyy yhä voimassa, vaikka keskiviikkona otettujen näytteiden tulokset olivat hyviä.
Oulun Nallikarin uimarannalta toissapäivänä otetussa näytteessä todettiin yhä liikaan enterokokkeja, joten uimakielto on edelleen voimassa.
Oulun ympäristötoimi selvittää Nallikarin uimarannan veden laadun heikentymistä.
Oulun seudun ympäristötoimi on tänään asettanut uintikiellon Nallikarin uimarannalle.
Oulunsuun ja Muhoksen Montan uimarantojen vedessä on havaittu Oulun seudun ympäristötoimen mukaan runsaasti sinilevää.
Oulun seudun ympäristötoimi on ottanut tällä viikolla uimavesinäytteet alueen kaikilta virallisilta uimarannoilta, joita on yhteensä 41
Oulun seudun ympäristötoimesta terveystarkastaja Pauliina Lepistöä haastattelee Jussi Häkkilä.