Espanjankärpänen saa ensi-iltansa juhannusaattona. Pookin iltapäivässä vierailivat Minna Kuusisto ja Pekka Kesälahti.
Nuorisoa tunkeutui eilen illalla Oulun Haukiputaalla Kauppakujalla sijaitsevalle rakennustyömaalle, ja kaksi heistä kiipesi työmaan nosturiin.
Pohjanmaan poliisi on jatkanut Kokkolassa alkuviikolla tapahtuneiden tulipalojen tutkintaa.
Poliisi on ottanut kiinni vuonna 1998 syntyneen kokkolalaisen miehen epäiltynä alkuviikosta Kokkolassa tapahtuneista tulipaloista.
Sie&Mie Keskus osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Katriina Happosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Hannele Rusilaa ja Saana Lapinkangasta haastattelee Marja Ollakka.
Ulkopaikkakuntalainen mies menehtyi varhain tänä aamuna jäätyään kaivinkoneesta pudonneen kauhan alle Kuusamossa.
Noin joka kymmenes aikuinen kokee merkittävää psyykkistä kuormittuneisuutta.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt yhteensä yli 3,6 miljoonaa euroa valtionavustusta erilaisiin lasten ja nuorten kasvua, itsenäistymistä ja yhteisöllisyyttä vahvistaviin toimintoihin.
Päällystys- ja tiemerkintätyöt käynnistyvät lähipäivinä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun tiestöllä.
Nolla tapaturmaa -foorumi on myöntänyt työturvallisuuden tasoluokitukset työpaikoille, joissa on panostettu työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen.
Valtatien 27 liikennejärjestelyt Ylivieskassa välillä Valtakatu-Palkkitie jatkuvat.
Pieni työkone ajautui seinän läpi rakennuksen sisälle vapunaattona Oulussa Konetiellä.
Palvelu järjestetään yhteistyössä Pietarsaaren Työterveysyhdistys ry:n ja Keskipohjanmaan Työterveyshuolto ry:n kanssa. Nämä ovat yhdistymässä kesän aikana, ja samalla toiminta laajenee uuden nimen alla Ylivieskan seudulle. Yhdistyksen tavoitteena on tuottaa jäsenilleen palveluja edullisesti ja näiden haluaman tarpeen mukaisesti. Alueen yritykset ja yhteisöt pääsevät tasavertaiseksi osaksi uuden yhdistyksen toimintaa ja hallintoa. Jatkossa toimintaa on tarkoitus laajentaa myös muille paikkakunnille, jos asiakaspohja on riittävä.
Lapissa oli maaliskuun lopussa työttömiä reilu 8 800, mikä on lähes 1 000 vähemmän kuin vuotta aiemmin. Voimakkaimmin työttömyys väheni Sodankylässä, Muoniossa ja Pelkosenniemellä. Työttömien osuus työvoimasta oli Lapissa 10,9 % ja alitti 10 % joka kolmannessa Lapin kunnassa. Tunturi- ja Pohjois-Lapissa työttömien osuus työvoimasta alitti maan keskimääräisen, 9,1 %.
Pohjois-Pohjanmaalla oli maaliskuun lopussa 18 900 työtöntä työnhakijaa, mikä on 2 000 vähemmän kuin vuosi sitten ja 200 vähemmän kuin helmikuun lopussa. Työttömistä miehiä oli 11 300 ja naisia 7 600. Työttömyysaste oli Pohjois-Pohjanmaalla 10,2 %, koko maan tasolla 9,1 %.