Lehto Group on saanut päätökseen syyskuussa käynnistetyt yt-neuvottelut.
Stora Enson liikevaihto oli tämän vuoden tammi-syyskuussa 7,644 miljardia euroa.
Ylivieskalaisen Arvo Sijoitusosuuskunnan osavuosikatsauksen mukaan osuuskunnan liikevaihto oli tämän vuoden tammi-kesäkuussa 15,2 miljoonaa euroa ja tulosta kertyi 400 000 euroa. Viime vuonna samaan aikaan liikevaihto oli 25,3 miljoonaa ja voitto 3,9 miljoonaa euroa.
Bittiumin liikevaihto oli tämän vuoden tammi-kesäkuussa 33,1 miljoonaa euroa ja tulos 1,5 miljoonaa.
Lehto Group arvioi, että sen liikevaihto on tänä vuonna samalla tasolla tai alhaisempi kuin viime vuonna ja liiketulos tulee jäämään negatiiviseksi voimakkaasti tappiollisen ensimmäisen vuosipuoliskon takia.
Outokummun liikevaihto laski tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana hieman viime vuodesta 3,415:een miljardiin euroon. Tilikauden tulos oli tappiolla 33 miljoonaa, kun vuosi sitten voittoa kertyi 74 miljoonaa euroa.
UPM:n liikevaihto kasvoi tämän vuoden tammi-kesäkuussa neljä prosenttia viime vuodesta 5,298:aan miljardiin euroon. Tulos oli nyt 549 miljoonaa euroa
Stora Enson liikevaihto oli tämän vuoden tammi-kesäkuussa lähes sama kuin vuosi sitten, tulos laski 42,9 prosenttia.
Stora Enson liikevaihto kasvoi tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 2,2 prosenttia viime vuodesta 2, 635:een miljardiin euroon.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kulut kasvoivat viime vuonna tuloja enemmän.
Oulun Energian liikevaihto oli viime vuonna 288,6 miljoonaa euroa. Tulos oli puolestaan 32,9 miljoonaa euroa.
Technopoliksen liikevaihto laski viime vuonna edellisvuodesta 1,3 ja tulos 16,3 prosenttia.
Bittiumin liikevaihto kasvoi viime vuonna 21,7 prosenttia edellisvuodesta 62,8:aan miljoonaan euroon. Tulos oli neljä miljoonaa euroa.
Osuuskauppa Arinan viime vuoden myynti nousi edellisvuodesta 39,9 miljoonaa euroa 992,8:aan miljoonaan euroon.
SSAB:n viime vuoden viimeisen neljänneksen liikevoitto oli 1,007 miljardia kruunua, kun vuosi sitten tulos oli 843 miljoonaa kruunua.
Stora Enson liikevaihto kasvoi tämän vuoden tammi-syyskuussa 3,9 prosenttia viime vuodesta runsaaseen 7,8:aan miljardiin euroon.