Oulun poliisi otti eilen kiinni Ritaharjun ja Kuivasrannan alueella kaahailleen motocross-moottoripyöräilijän.
Oulun poliisi on selvittänyt elokuussa tapahtuneen katalysaattorivarkauksien sarjan, johon on epäiltynä kaksi ulkomaalaistaustaista miestä. Epäillyt ovat tällä hetkellä tutkintavankeina.
Poliisi kertoi tänään, että ulkomaalainen 1960-luvulla syntynyt mies menehtyi viime viikolla Kuhmon Lentiirassa ajettuaan moottoripyörällä ulos tieltä.
Valtiokonttorin Kansalaispalvelut-toimialajohtaja Jyri Tapperia haastattelee Jussi Häkkilä.
Ari Kettukankaan jututettavana puheenjohtaja Matti Laurila.
Oulun yliopisto on hakenut maailman ympäristöhistoriakongressin isännyyttä vuodelle 2024.
Raahessa järjestetyn REBOOT Raahe -ideakilpailun voitti Elsi Ylikuljun mentori-malli vastavalmistuneille.
Oulun poliisi valvoo viikonloppuisin tehostetusti muuttuneiden liikennejärjestelyjen noudattamista torialueen läheisyydessä.
Esko Ehrolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Moottorivenettä kuljettanut venetraileri irtosi auton perästä ja törmäsi moottoritien kaiteeseen eilen iltapäivällä Oulussa Pohjantiellä Poikkimaan tien liittymän kohdalla.
Museovirasto on jakanut 337 600 euroa 33:n kulttuurihistoriallisesti arvokkaan liikennevälineen restaurointiin.
Oulun kaupunki rakennuttaa Oulunportin ja Kaakkurin välille uuden katuyhteyden moottoritien alitse.
Ari Kettukankaan jututettavana rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun tutkintayksiköstä.
Kemin kaupunki/ Kemin taidemuseo ja Kemin historiallinen museo saivat MuistojeniValtakatu - sukupolvien nuoruuskokemukset talteen ja näyttelyiksi hoito- ja hoivalaitoksiin projektiin 20 000 euroa.
LappiSat-1 tulee olemaan niin kutsuttu piensatelliitti, eli noin kuuden maitopurkin kokoinen ja kymmenen kilogramman painoinen. Se on tarkoitus laukaista kiertoradalle 500–750 kilometrin korkeuteen. Tavoitteena on saada uutta tietoa revontulista ja geoympäristön muutoksista.
Moottorikelkkailijat ovat aiheuttaneet harmia Lapissa maanomistajille kelkkailemalla alueilla, joihin heillä ei ole ollut maanomistajien lupaa.