Edellisen kerran kesällä 2015 Tangomarkkinoille osallistunut torniolainen Mika Jefremoff kertoi Viihteellä Showssa, että harkitsee vakavasti osallistumistaan tangokilpailuun. Lauantaina (14.12) Jefremoff esiintyi Haaparannan kansantalolla.
Seinäjoella uusiksi tangokuninkaallisiksi kruunattiin Johannes Vatjus Haapavedeltä ja Pirita Niemenmaa Seinäjoelta. Marja kyseli tuoreiden kuninkaallisten tunnelmia kruunaamisen jälkeisenä aamuna.
Marja jututti onnellisia Neitosia Seinäjoen lauantai-illassa.
Oululainen Neitoset -yhtye voitti tanssiorkestereiden SM-kilpailun SMOrkin tangoviikonloppuna Seinäjoella. Finaali oli tasaväkinen ja Neitoset on ensimmäinen pelkästään naismuusikoista koostuva voittajaorkesteri kilpailun historiassa. Toiselle sijalle kilpailussa ylsi Särmä. SMOrk:n tarkoituksena on tuoda esiin monipuolisia ja persoonallisia tanssiorkestereita, edistää paritanssikulttuuria, nostaa esiin tanssittavaa elävää musiikkia sekä parantaa tanssiorkestereiden tasoa ja lisätä niiden työtilaisuuksia.
Tangokuningattareksi puolestaan kruunattiin Pirita Niemenmaa Seinäjoelta. Kuningattaren valinta oli tasaväkistä ja se ratkesi lopulta äänestyksellä 3-2. Johannes Vatjus valittiin kuninkaaksi tuomariston yksimielisellä päätöksellä.
Mervi Kovero on sijoittunut Seinäjoen Tangomarkkinoilla kahdesti aiemmin kolmanneksi (2013,2014). Tämän vuoden tangokuninkaalliset valitaan finaalissa 13.heinäkuuta.
Haapavetinen Johannes Vatjus kisailee tangomarkkinoiden finaalin karsinnassa Keravalla 8.6. Mukana kisassa on enää 8 miestä ja 8 naista. Marja kävi Haapavedellä jututtamassa Johannesta.
Lempäälän Ideaparkissa järjestetystä Tangolaulukilpailun Maratonista on valittu lauantaina 8 mies- ja 8 naislaulajaa jatkoon kohti Tangomarkkinoiden Finaalin karsintaa.
Naisista jatkoon pääsivät Marja Pisilä Pyhäjoelta ja Sari Koivikko Limingasta, ja miehistä Johannes Vatjus Haapavedeltä ja Kari Ahola Raahesta.
Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun tuomaristo on valinnut 64 laulajaa jatkoon semifinaaliin.
Heidi Pakarinen oli juttusilla Pookin iltapäivässä. Huomenna lauantaina Heidi on Tyrnävän seurojentalolla tangomarkkinoiden esikarsinnan tangoemäntänä ja illalla on tietenkin luvassa naistentanssit.
Seinäjoen tangomarkkinat on avannut jälleen uuden tangovuoden. Mikä muuttuu ja mikä pysyy ennallaan? Marja jututti Pookin iltapäivässä Marko Maunukselaa.