Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Tomi Kuuselan seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Sari Tuliniemen seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Keijo Hietikon seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Hanne Kiviojan seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Lauri Ketosen seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Heta Halosen seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Janne Marja-ahon seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Hanna Hirvosen seurassa.
Vantaalla lauantaina järjestetyssä Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun semifinaalissa jatkoon pääsi kahdeksan laulajaa. Kuuntele finalistien tunnelmat lauantailta.
Tänään julkistettiin tämän vuoden tangomarkkinoiden semifinalistit. Naisten kahdeksan semifinalistin joukkoon yltänyt Hanna Hirvonen piipahti Pookin iltapäivässä.
Tangomarkkinoiden semifinalistit on valittu. Vantaan Kulttuurikeskuksessa lauantaina 21. toukokuuta järjestettävän Semifinaalin solisteista puolet on valittu yleisöäänten perusteella ja puolet tuomariäänin.
Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
Seinäjoen Tangomarkkinat ja Radio Pooki ovat sopineet yhteistyöstä kesän Tangomarkkinoilla. Sopimuksen myötä mm. Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaali kuullaan Radio Pookista suorana lähetyksenä.
Tangomarkkinoiden Laulukilpailun tuomaristossa mukana oleva Marko Maunuksela oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
Seinäjoen Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala jutusteli Marjan kanssa Pookin iltapäivässä.
Seinäjoen Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala kertoi ensi kesästä Pookin iltapäivässä.