Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Saija Tuupanen
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Aki Samuli
Uudet Tangokuninkaalliset kruunataan Seinäjoella lauantaina 8. heinäkuuta.
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Eija Kantola
Tangomarkkinoiden Laulukilpailun Livekarsinta järjestetään Lempäälän Ideaparkissa lauantaina 13.5.2023.
Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun tuomariston puheenjohtaja Marko Maunuksela kävi Pookin iltapäivässä jutustelemassa Marjan kanssa.
Suomen Tanssipuodin toimitusjohtaja Niina Tammelin oli Pookin iltapäivässä juttelemassa Marjan kanssa tulevan kesän Seinäjoen Tangomarkkinoista.
Pookin iltapäivässä Marjan juttusilla oli Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Tomi Kuuselan seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Sari Tuliniemen seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Keijo Hietikon seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Hanne Kiviojan seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Lauri Ketosen seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Heta Halosen seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Janne Marja-ahon seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Hanna Hirvosen seurassa.