Tangomarkkinoiden laulukilpailun tuomaristossa on tänä vuonna mukana tangokuningatar Saija Tuupanen. Marja nappasi Saijan juttusille Pookin iltapäivässä.
Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
Tangokuninkaalliset ry:n puheenjohtajana toisella kaudella jatkava Aki Samuli vieraili Pookin Tangokadun studiossa torstaina aamulla.
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Katri Helena
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tämän ja ensi viikon kahvihetkissä esittelyssä tangofinalistit. Tällä kertaa pöytään istuu Ville-Markus Vesterinen.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tämän ja ensi viikon kahvihetkissä esittelyssä tangofinalistit. Seuraavana vuorossa Charlotta Saari.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tämän ja ensi viikon kahvihetkissä esittelyssä tangofinalistit. Seuraavana pöytään istuu Kullervo Kauppi.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tämän ja ensi viikon kahvihetkissä esittelyssä tangofinalistit. Seuraavana vuorossa Katja Felin.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tämän ja ensi viikon kahvihetkissä esittelyssä tämän vuoden tangofinalistit. Ensimmäisenä pöytään istahtaa Pasi Flodström.
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Kari Hirvonen
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Kyösti Mäkimattila
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Johanna Debreczeni
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Saija Tuupanen
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Aki Samuli
Uudet Tangokuninkaalliset kruunataan Seinäjoella lauantaina 8. heinäkuuta.
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Eija Kantola