Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Oulun yliopiston, Kajaanin ja Iisalmen yhteiselle koulutushankkeelle 840 000 euroa.
Ohjaaja Marja Hannulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Rautatiealan Unionin lakko on pysäyttänyt junaliikenteen tästä päivästä alkaen toistaiseksi.
Jussi Rämettä haastattelee Jussi Häkkilä.
Diakonia-ammattikorkeakoulun terveysalan koulutuspäällikkö Päivi Conlinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Ympäristöasiantuntija Marjaana Ahokumpua Metsähallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kor­kein oi­keus on tuo­minnut Kittilän kun­nan­hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­jan 60:n päi­vän eh­dol­li­seen van­keus­ran­gais­tuk­seen ja muut vas­taa­ji­na ol­leet kun­nan­hal­li­tuk­sen jä­se­net ja va­ra­jä­se­net sak­ko­ran­gais­tuk­siin vir­ka-ase­man vää­rin­käyt­tä­mi­ses­tä.
Tänään kokoontunut Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus esittää maakuntavaltuustolle Muhoksen kunnanjohtaja Jussi Rämetin valitsemista maakuntajohtajan virkaan.
Pohjois-Pohjanmaan kuntapäättäjistä 40 prosenttia uskoo kunnan tulevaisuuden näyttävän neutraalilta. Kevan teettämä kuntapäättäjäbarometri toteutettiin vuoden 2022 loppupuolella.
Karjalan lennoston Hävittäjälentolaivue 31 lentää Hornet -hävittäjillä yölentoja Rissalan ja Oulunsalon tukikohdista ensi viikolla maanantaista torstaihin.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Jos ratkaisuun ei päästä, AKT:n lakot alkavat keskiviikkona 15.2. Lakot koskevat kaikkia lakkoon kuuluvilla toimipaikoilla työskenteleviä AKT:n neuvottelemien työehtosopimusten piiriin kuuluvia työntekijöitä. Ahtausalaa koskee 1.2. alkaen myös AKT:n aiemmin antama ylityökielto. Lakko koskee kaikkiaan noin 9000 työntekijää.
Vahinkojen määrästä ei ole tietoa. Onnettomuudesta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja.
Pyhäntäläisen Fodelian tytäryhtiö Feelia on valittu Kangasalan kaupungin ruokatuotetoimittajaksi kahdeksi vuodeksi.
Keski-Pohjanmaan yrittäjäyhdistyksen projektipäällikkö Matti Koivistoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Haastattelut pidetään ensi viikolla ja sen jälkeen mahdolliset henkilöarvioinnit. Sovitun aikataulun mukaan maakuntavaltuusto valitsee maakuntajohtajan maanantaina 13. maaliskuuta.