Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperää haastattelee Jussi Häkkilä.
Skarta Energy on tehnyt yli 70:n miljoonan euron investointipäätöksen koskien Utajärven kuntaan rakennettavaa aurinkopuistoa.
DigiHelppi-hankkeen projektipäällikkö Heidi Niemelää ja projektikoordinaattori Nea Tuomaalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kalajoen yrittäjägaalassa palkittiin tänään vuoden yrityksenä Steel-Kamet Oy, vuoden maaseutuyrityksenä Kalajoen Neliveto Oy ja vuoden nuorena yrityksenä Lehmätiimi Oy.
Oulun Yrittäjät palkitsi tänään juhlassaan vuoden yrittäjänä Haurun Jäteauto Oy:n.
Fixpoint Oy on rakennusalalla toimiva perheyritys, jota pyörittävät Ismo, Carita, Jan ja Tino Pannula. 2012 perustetun Fixpointin toiminta-alue on koko Suomi. Arolan Maito Oy on Jari ja Marika Junttilan vuonna 2021 perustettu yritys. Sen pääasiallinen toiminta on maatalouden palvelut.
Omaishoitajaliiton toiminnanjohtaja Sari-Minna Tervosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kempeleen yrittäjät ry on valinnut vuoden yritykseksi Juho Saarelan JS-Automoton.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät jakoi tänään maakunnalliset yrittäjäpalkinnot Yrittäjägaalassa Kokkolan kaupungintalolla.
Markku Perälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Jussi Häkkilän haastateltavana Oulun yliopistosta kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnasta va. dekaani Sari Harmoinen.
Pohjois-Pohjanmaan kuntajohtajat ovat tyrmistyneitä hyvinvointialue Pohteen talouden tasapainottamisohjelmasta ja toimenpiteistä, jotka ovat niin ajallisesti kuin saavutettavien säästöjen osalta epärealistisia.
Mummola-elokuva on suomalais-ruotsalainen yhteistuotanto, joka esitettiin vuoden 2023 Berliinin elokuvajuhlilla.
Anna Koskelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pyhäjoen vuoden yrityksenä palkittiin Asmo Muurinen Ky, Raahen vuoden yrityksenä WTF Design Oy, Vihannin vuoden yrityksenä T. Voutilainen Ky, Siikajoen vuoden yrityksenä Metsätoimisto Kiramo Oy ja vuoden nuorena yrityksenä Anna Koskelan GoOn Raahesta.
Oulun Raksilan uimahallin muuntajavika on saatu korjattua ja halli on avattu jälleen käyttöön.