Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut on jakanut yhteensä 451 201 euroa 158:lle taiteen ja kulttuurin toimijalle.
Näyttelyopastuksiin osallistui yli 2 400 henkilöä. Taidekasvatuksessa järjestettiin ennätysmäärä työpajoja lapsille, nuorille ja aikuisille ja niissä kävi kaikkiaan yli 6 500 osallistujaa.
Oulun yliopiston koordinoimassa Piippumuistoja-tutkimushankkeessa on tutkittu käytöstä poistettujen tehtaanpiippujen ja vanhojen teollisuuskiinteistöjen merkityksiä tieteen ja taiteen keinoin Oulussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Lahdessa.
Oulu on liittynyt Unescon luovien kaupunkien verkostoon mediataiteen alalla.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunta myönsi tänään tämänvuotisen taidepalkinnon muusikko Sakari Kukolle ansiokkaasta elämänurastaan muusikkona.
Rehtori Petri Kuljua sekä Teijo Hildeniä ja Hannu Lukinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunki etsii kolmea ammattitaiteilijaa tai työryhmää toteuttamaan taideteoksen kolmeen erilliseen muuntamorakennukseen asuntomessualueelle.
Oulun Taiteilijaseuran puheenjohtaja Johanna Pöykköä haastattelee Jussi Häkkilä.
Taiteen edistämiskeskuksen alueelliset taidetoimikunnat ovat jakaneet tämän vuoden työskentely- ja kohdeapurahat.
Tyrnävän kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Elina Huurretta haastattelee Jussi Häkkilä.
Siikajoelle, Pyhännälle, Raaheen, Ylivieskaan, Reisjärvelle ja Pyhäjärvelle valmistuu loppukesän ja tulevan syksyn aikana mosaiikkitekniikalla uniikit taideteokset kunnan valitsemiin julkisiin tiloihin.
Tiftö Foundation on lahjoittanut 20 000 euroa Lapin yliopistolle taiteiden opetuksen ja tutkimuksen rahastoon.
Oulussa tänä keväänä järjestetty Lumotut sanat -lasten ja nuorten sanataideviikot keräsi yhteensä 9130 näyttelyvierasta ja tapahtumakävijää.
Ikäihmisten kulttuurikoordinaattori Heidi Jäärniä haastattelee Jussi Häkkilä.
Hankkeen projektipäällikkö Auli Suorsaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Lumotut sanat -festivaalin taiteellista johtaja Kati Inkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.