Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt ruoka-aputoiminnan järjestämiseen valtionavustuksia.
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt poikkeusluvan perusterveydenhuollon ympärivuorokautisen päivystyksen järjestämiseen Raahessa.
Projektipäällikkö, sairaanhoitaja Minna Hökkää Oulun yliopistollisesta sairaalasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin yliopiston sosiaalityön tutkinto-ohjelma on saanut sosiaali- ja terveysministeriöltä kahteen kaksivuotiseen tutkimushankkeeseen yhteensä noin 650 000 euroa.
Työterveyslaitoksen ja sosiaali- ja terveysministeriön TYÖ2030-ohjelma on myöntänyt rahoituksen kolmelle aluepilotille, joissa kokeillaan uusia työelämän kehittämistapoja.
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt 17 miljoonaa euroa osatyökykyisten henkilöiden työkyvyn ja työllistymisen tuen palvelujen kehittämiseen.
OYS 2030 –hankkeen ohjelmajohtaja Kari Pekka Tampiota Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä haastattelee Jussi Häkkilä.
Sosiaali- ja terveysministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö ovat jakaneet lapsi- ja perhejärjestöille sekä nuorisotyöhön 117 miljoonaa euroa Veikkauksen tuotoista.
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle poikkeusluvan synnytysten jatkamiselle Oulaisten Oulaskankaan sairaalassa.