Ajoneuvo syttyi palamaan. Onnettomuudessa oli yksi osallinen, jonka ensihoito kuljetti jatkohoitoon. Pelastustoimi sammutti ajoneuvon ja ohjasi liikennettä.
Palo levisi myös muutamien aarien alueelle navetan ympärille. Palon syttymissyy ei ole tiedossa.
Siikalatvan Pulkkilan paloalue oli kooltaan 40 x 500 metriä ja Siikajoella noin 50 x 100metriä. Voimakas puuskittainen tuuli ja kuivuus vaikeuttavat sammutustehtäviä. Sammutustehtävissä oli runsaasti pelastuslaitoksen ja turveurakoitsijoiden henkilöstöä.
Hallituksen mukaan valinnan taustalla on ennen kaikkea osaaminen ja sopivuus. Seppäseltä toivotaan uutta näkökulmaa, intoa ja innostamista sekä rohkean kehittämisen ja positiivisen hengen vahvistamista. Seppänen voitti Pohjois-Pohjanmaan liiton hallintopäällikkö Kimmo Hinnon luvuin 14–12. Kunnanjohtajan työt Siikalatvalla on tarkoitus aloittaa mahdollisimman nopeasti, todennäköisesti toukokuussa.
Siikalatvan sivistyslautakunta päätti eilen, että kunnan esiopetuksen ja perusopetuksen lähiopetus kouluissa ja esiopetuksessa keskeytetään viikoksi tästä päivästä alkaen koronavirusuhan takia.
Siikajoella Vihannintiellä sattui eilen illalla kolmen henkilöauton kolari, ja Siikalatvalla Temmestiellä iltapäivällä henkilöauton ulosajo.
Siikalatvan Pulkkilan Kanervatieltä tänä aamuna kadonnut muistisairas nainen on löytynyt.
Ilmeisesti siitä välikaton purueristeisiin jäänyt kytöpalo syttyi palamaan kunnolla nyt viikon jälkeen sunnuntai-aamuna. Palon havaitsi postinjakaja, joka teki hätäilmoituksen tilanteesta. Paloa oli sammuttamassa tällä kertaa kolme pelastusyksikköä. Rakennus on jo asuinkelvoton.
60-luvulla rakennetun yksikerroksisen talon kattorakenteet kärsivät palovahinkoja ja rakennuksen sisäosaan tuli vesivahinkoja. Sisällä ollutta irtaimistoa säästyi. Pelastuslaitos joutui purkamaan kattorakenteita saadakseen palon sammumaan.
Kolme loukkaantui tänään aamupäivällä nelostiellä Siikalatvalla sattuneessa kahden henkilöauton yhteentörmäyksessä.
Rasvamontun sävelet vie tällä kertaa Pulkkilaan. Rainevaaran Risto on kiinnostunut vanhoista koneista ja elektroniikasta. Hänellä on kotonaan jopa kaksi jukeboxia. Soittaako ne Pookistakin tuttua musiikkia? Tutustutaanpa aarteisiin!
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on yhteistyössä Lamujoen järjestely-yhtiön ja Siikalatvan ja Pyhännän kuntien kanssa suunnitellut Vähä-Lamujärven luusuaan säännöstelyrakenteen korvaavan pohjapatoratkaisun, joka toimii samalla kalatienä. Ratkaisun vaikutuksia Vähäjokivarteen on selvitetty lisää kuluvan vuoden aikana. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja suunnittelukonsultti Maveplan Oy esittelevät hanketta ja sen vaikutuksia tiistaina 17. joulukuuta Pulkkilassa.
Karkotuksesta päätettiin susien käyttäytymisen ja niiden aiheuttaman mahdollisen riskin vuoksi. Karkottamisella pyritään vaikuttamaan susien käyttäytymiseen ja saamaan ne karttamaan liikkumista asutulla alueella. Kanta-arvion mukaan alueella elää susilauma.
Siikalatvalla Mankolantiellä paloi perjantai-iltana n. 100 neliön asuinrakennus. Rakennus tuhoutui kokonaan. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Ari Kettukankaan jututettavana Siikalatvan kulttuurisihteeri Taina Jordan.
Rasvamonttu hortoilee tällä kertaa Mankilankylällä Siikalatvalla. Seppälän Timon pihalla näkyi komeita jenkkirautoja, joten piti topata ja käydä kurkkaamassa niitä tarkemmin. Yläkuvassa avomallinen Chevrolet Impala.