Palosta ei koitunut henkilövahinkoja. Palon syttymissyyksi epäillään rakennuksessa ollutta kaminaa.
Siikalatvan kunnassa on käynnissä kosteikon rakentaminen yksityisen maanomistajan maalle.
Siikalatvalla keskiviikkona 16.9. kadonneeksi ilmoitettu 77-vuotias mies on löytynyt tänään etsinnöissä menehtyneenä.
Akuutit havainnot voi ilmoittaa hätäkeskukseen 112 ja vihjetiedot vanhemmista havainnoista poliisin vihjenumeroon 0295416194.
Työt alkavat viikolla 36 ja niiden on määrä valmistua ensi vuonna lokakuun loppuun mennessä. Hankkeen tilaajana on ELY-keskus ja pääurakoitsijana Suomen Maastorakentajat Oy. Rakennustyön ajaksi liikenne siirretään kiertotielle.
Ajoneuvo syttyi palamaan. Onnettomuudessa oli yksi osallinen, jonka ensihoito kuljetti jatkohoitoon. Pelastustoimi sammutti ajoneuvon ja ohjasi liikennettä.
Palo levisi myös muutamien aarien alueelle navetan ympärille. Palon syttymissyy ei ole tiedossa.
Siikalatvan Pulkkilan paloalue oli kooltaan 40 x 500 metriä ja Siikajoella noin 50 x 100metriä. Voimakas puuskittainen tuuli ja kuivuus vaikeuttavat sammutustehtäviä. Sammutustehtävissä oli runsaasti pelastuslaitoksen ja turveurakoitsijoiden henkilöstöä.
Hallituksen mukaan valinnan taustalla on ennen kaikkea osaaminen ja sopivuus. Seppäseltä toivotaan uutta näkökulmaa, intoa ja innostamista sekä rohkean kehittämisen ja positiivisen hengen vahvistamista. Seppänen voitti Pohjois-Pohjanmaan liiton hallintopäällikkö Kimmo Hinnon luvuin 14–12. Kunnanjohtajan työt Siikalatvalla on tarkoitus aloittaa mahdollisimman nopeasti, todennäköisesti toukokuussa.
Siikalatvan sivistyslautakunta päätti eilen, että kunnan esiopetuksen ja perusopetuksen lähiopetus kouluissa ja esiopetuksessa keskeytetään viikoksi tästä päivästä alkaen koronavirusuhan takia.
Siikajoella Vihannintiellä sattui eilen illalla kolmen henkilöauton kolari, ja Siikalatvalla Temmestiellä iltapäivällä henkilöauton ulosajo.
Siikalatvan Pulkkilan Kanervatieltä tänä aamuna kadonnut muistisairas nainen on löytynyt.
Ilmeisesti siitä välikaton purueristeisiin jäänyt kytöpalo syttyi palamaan kunnolla nyt viikon jälkeen sunnuntai-aamuna. Palon havaitsi postinjakaja, joka teki hätäilmoituksen tilanteesta. Paloa oli sammuttamassa tällä kertaa kolme pelastusyksikköä. Rakennus on jo asuinkelvoton.
60-luvulla rakennetun yksikerroksisen talon kattorakenteet kärsivät palovahinkoja ja rakennuksen sisäosaan tuli vesivahinkoja. Sisällä ollutta irtaimistoa säästyi. Pelastuslaitos joutui purkamaan kattorakenteita saadakseen palon sammumaan.
Kolme loukkaantui tänään aamupäivällä nelostiellä Siikalatvalla sattuneessa kahden henkilöauton yhteentörmäyksessä.
Rasvamontun sävelet vie tällä kertaa Pulkkilaan. Rainevaaran Risto on kiinnostunut vanhoista koneista ja elektroniikasta. Hänellä on kotonaan jopa kaksi jukeboxia. Soittaako ne Pookistakin tuttua musiikkia? Tutustutaanpa aarteisiin!