Metsä Groupin Kemin kartonkitehtaalla havaittiin sähkötilassa savunmuodostusta tehtaan ylösajon yhteydessä eilisiltana
Vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen liiketulos oli 3 157 miljoonaa kruunua. Liiketuloksen heikkeneminen edellisvuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna johtui ennen kaikkea Yhdysvaltojen kvarttolevyjen hinnoista, jotka laskivat korkealta tasolta.
Kotiseutuliiton toiminnanjohtaja Teppo Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Yli-intendentti Marko Mutasta Oulun yliopistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kolmas vuosineljänneksen liikevaihto oli 29 339 milj. Ruotsin kruunua ja liiketulos oli 4 371 miljoonaa kruunua. Osakekohtainen tulos oli 3,40 kruunua ja nettokassavaranto oli 16,8 (8,7) miljardia kruunua.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointiakue Pohteen aluevaltuusto hyväksyi eilisessä kokouksessaan ensimmäisen osavuosikatsauksen.
SSAB:n vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen liiketulos oli 4 733 miljoonaa kruunua.
Oulun Intiön kappeli ja krematorio kärsivät savuvahingoista varhain tänä aamuna.
Raahessa SSAB:n tehtaan prosessissa oli lauantaina häiriö.
Savusauna paloi eilen illalla Alavieskan Linnakalliolla.
AC Oulun ja Vaasan Palloseuran välisessä jalkapallo-ottelussa Oulussa vierasjoukkueen fanikatsomon vieressä räjähti kaksi ilotulitetta.
20:n neliömetrin kokoinen savusauna paloi tänään iltapäivällä Sodankylässä Urheilukentäntiellä.
Savukoskella UKK-puistossa Kangas-Rakitsoilla vajaat kymmenen kilometriä lounaaseen Korvatunturilta oli eilen kolme erillistä maastopaloa.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt korkeakouluille sekä ylioppilas- ja opiskelijakunnille yhteensä kuusi miljoonaa euroa erityisavustuksia.
Kaksi miestä eksyi myöhään eilen Savukoskella Kemihaaran erämaa-alueella.
Metsähallituksen Lapin luontopalvelut on aloittanut uuden riippusillan rakentamisen Urho Kekkosen kansallispuistoon Savukosken Nuorttijoen Kolsankoskelle.