Pitkänlinjan maansiirto- ja kuljetusalan miestä Eino Pekkalaa jututtaa Ari Kettukangas. Teoksen on valmistanut tilauksesta oululainen taiteilija Kimmo Takarautio.
Kalajoen seurakunta peruskorjaa ensi vuonna Raution kirkkoa 2,7:lla miljoonalla eurolla.
Kalajoen Raution palohenkilöstö ja Raution kyläyhdistys ovat jättäneet esityksen Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle paloaseman säilyttämisestä.
26. Ilmakitaransoiton MM-finaali kisataan tällä viikolla perjantaina Rotuaarin aukiolla kello 20.
Jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen alkaa Kalajoen Rautiossa maantien 774 varteen.
Rasvamonttu tarjoaa tällä kertaa virvokkeita ja turvokk...korjaan, virvokkeita ja koneita Oulaisissa! :) Paikallisessa vanhassa Kotimarjalan virvoketehtaassa tapahtuu ja sinne on nousemmassa kylän äijäluola Ohviisi. Rautiolan Matti ennusti aikanaan sään mopedin pakokaasusta, mutta tiesikö hänkään ennakkoon ostavansa tulevaisuudessa kyseisen rakennuksen itselleen. Apuna projektissa häärää Kukkolan Timo ja kaksikko on jakanut konemaailmankin työtehtävät puoliksi, eli Matti särkee ja Timo korjaa :) Vaan minkälainen paja syntyykään tuohon aikanaan Salena, meijerinä ja pesulanakin toimineeseen pytinkiin ja minkälaisia pärisijöitä löytyy eri nurkista? Ohviisi, sinne siis!
Kalajoen Raution kirkon ja tapulin peruskorjauksen suunnittelu on alkanut.
Valtiovarainvaliokunta esittää niin sanottuja joululahjarahoja eli talousarvioesitystä täydentävää jakovaraa tänä vuonna noin 50 miljoonaa euroa.
Oulun käräjäoikeus tuomitsi eilen Destian työntekijän sakkoihin ja vahingonkorvauksiin Kalajoen Raution viimekesäisestä metsäpalosta.
Raution kyläyhdistyksen sihteeri Vesa Haapakoskea haastattelee Jussi Häkkilä.
Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto on päättänyt, ettei seurakunta esitä korvausvaatimuksia Kalajoen Raution maastopalosta syytetylle.
Pohjois- Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus laatii yhdessä Oulun kaupungin kanssa tiesuunnitelmaa maantielle 847 Äimäraution ja Rantavainion välille.
Kalajoen Raution heinäkuisen metsäpalon epäillään saaneen alkunsa huolimattomuudesta.
Tämän vuoden Pohjois-Pohjanmaan järjestötekona on palkittu Kalajoen Raution kyläyhdistys ry:n ja Raution kauppaosuuskunnan yhteisöllinen toiminta kylän elinvoimaisuuden säilyttämiseksi.
Kalajoen Rautio palkittiin tänään Pohjois-Pohjanmaan vuoden kylänä Pohjois-Pohjanmaan maakunnallisessa kyläjuhlassa Kuusamossa.
Kari Eriksson kertoi tänään Pookin iltapäivässä huomenna käynnistyvistä Oulun raveista.