Väylävirasto tuottaa kaksoisraiteen ratasuunnitelman 19:n kilometrin osuudelle Limingan ja Oulun välille.
Oulun Rautatienkadun ajoneuvoliikenne muuttui eilen tilapäisesti yksisuuntaiseksi välillä Asemakatu-Heikinkatu peruskorjaukseen liittyvien töiden vuoksi.
Rautatiealan Unioni hyväksyi tänään veturimiestehtäviä rautatieliikenteessä koskevan työehtosopimuksen neuvottelutuloksen.
Rautatiealan Unionin lakko on pysäyttänyt junaliikenteen tästä päivästä alkaen toistaiseksi.
Pohjois-Pohjanmaan liiton mukaan Väyläviraston investointiohjelma ei toteuta Liikenne12 -suunnitelman mukaisia tavoitteita saavutettavuuden, kestävyyden ja tehokkuuden ja ilmastonmuutoksen osalta pohjoisessa Suomessa.
Työt Väyläviraston Kontiomäki-Pesiökylä-radan perusparannushankkeessa ovat alkaneet Paltamossa ja urakka etenee Suomussalmen suuntaan.
GRK Rail Oy solminut Väyläviraston kanssa sopimuksen Pohjois-Suomen rautatieliikenteen kauko-ohjausjärjestelmän uusimishankkeeseen kuuluvasta osahankkeesta.
Rataliikennekeskuksen mukaan junaliikenne on palautunut normaaliksi Kajaani-Iisalmi -välillä.
Fintraffic investoi uuteen rautatieliikenteen kauko-ohjausjärjestelmään Pohjois-Suomessa.
VR Transpoint ja SSAB ovat solmineet sopimuksen teräskelojen ja rautapellettien kuljetuksista rautateillä.
Rautatiealan Unionin mielenilmauksesta johtuen lähes kaikki matkustajaliikenteen junat on tänään peruttu.
EU:n komissio on myöntänyt Suomelle yhteensä 58,3 miljoonaa euroa viidelle raidehankkeelle.
Lapin ja Oulun kauppakamarit ovat huolissaan liikenteen valtakunnallisista kehittämissuunnitelmista Pohjois-Suomen osalta.
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL tukee Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n työtaistelua lakolla, joka vaikuttaa merkittävästi rautateiden tavaraliikenteeseen.
Ylivieskan poliisi kaipaa havaintoja viime lauantaina noin klo 22 aikaan sattuneesta välikohtauksesta Ylivieskan rautatieaseman alikulussa.
Rasvamonttu puksuttaa tällä kertaa Pohjois-Suomen Rautatieharrastajien talliin Oulun Nokelaan. Ohjelmassa hypätään myös kiskoille ja tutustutaan kerhon kalustoon. Taustalla lättähattu valmiina koeajolle.