Oulun poliisilaitos, Tulli ja Rajavartiolaitos tarkastivat tämän viikon tiistaina ja keskiviikkona yhteensä 49 kotimaista ja 23 ulkomaista raskasta ajoneuvoyhdistelmää nelostiellä.
Oulun yliopistossa kehitetään raskaan liikenteen sähköisiä akseliratkaisuja, jotka parantavat raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden suorituskykyä ja vähentävät energiankulutusta.
Oulun poliisilaitos, Tulli, Rajavartiolaitos, Aluehallintovirasto ja Traficom tarkastivat tiistaina ja keskiviikkona 50 kotimaista ja 38 ulkomaista raskasta ajoneuvoyhdistelmää nelostiellä.
Lapin poliisilaitos tarkasti viime viikolla järjestetyssä raskaan liikenteen teemavalvonnassa 47 kuljetusta, joista 17:ään jouduttiin puuttumaan maksullisten seuraamusten kautta.
Lapin ja Oulun poliisilaitosten raskaan liikenteen valvonnassa keskiviikon ja torstain aikana paljastui paljon ajo- ja lepoaikoihin sekä ajopiirturin käyttöön liittyviä rikkomuksia.
Lapin ja Oulun poliisilaitosten raskaan liikenteen valvonnassa Meri-Lapin alueella viime viikolla paljastui huomattavan paljon rikkomuksia.
Poliisitarkastaja Kari Onnista Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin poliisilaitoksen torstain ja sunnuntain välisenä aikana Enontekiöllä suorittamassa raskaan liikenteen valvonnassa tarkastettiin 53 raskaan liikenteen kuljetusta. Tarkastuksissa seuraamuksia tuli 40:lle prosentille kuljetuksista.
Oulun poliisi tarkasti viime viikolla yhteensä 99 raskasta ajoneuvoa.
Lapin ja Oulun poliisilaitosten liikenneryhmät tarkastivat viime viikolla Meri-Lapin alueella 69 raskaan liikenteen kuljetusta.
Suomen Kuljetus ja Logistiikka ry kerää liikenteenlaskennalla tietoa ulkomaisen raskaan liikenteen osuudesta Suomen teillä.
Poliisi valvoi tehostetusti raskasta liikennettä alkuviikosta Meri-Lapin alueella.
Oulun poliisi pysäytti eilisiltana raskaan liikenteen valvonnassa kuorma-auton, jolla oli kyydissään yli kymmenen tuhannen kilon ylikuorma.
Poliisi valvoo ensi viikolla tehostetusti raskasta liikennettä koko maassa.
Oulun ja Lapin poliisilaitoksen yhteistyössä toteuttama mittava valvontaoperaatio 25. - 27.5.2021 sujui tehokkaasti suunnitelmien mukaan.
Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä 24:n tunnin ajan huomisaamusta kello kuudesta lähtien.