Poliisi valvoi tehostetusti raskasta liikennettä alkuviikosta Meri-Lapin alueella.
Oulun poliisi pysäytti eilisiltana raskaan liikenteen valvonnassa kuorma-auton, jolla oli kyydissään yli kymmenen tuhannen kilon ylikuorma.
Poliisi valvoo ensi viikolla tehostetusti raskasta liikennettä koko maassa.
Oulun ja Lapin poliisilaitoksen yhteistyössä toteuttama mittava valvontaoperaatio 25. - 27.5.2021 sujui tehokkaasti suunnitelmien mukaan.
Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä 24:n tunnin ajan huomisaamusta kello kuudesta lähtien.
Poliisitarkastaja Kari Onnista Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä tällä viikolla koko maassa.
Poliisitarkastaja Heikki Kalliota Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Uuden rengasmittauslaitteiston kehittämisessä Oulun yliopiston tutkijat ovat tehneet yhteistyötä Nokian Raskaiden Renkaiden sekä ruotsalaisten VTI:n, Volvon ja Scanian kanssa. Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikön Teppo Siltasen mukaan uusi mittauslaitteisto mahdollistaa nopean ja luotettavan rengastestauksen.
Poliisihallituksesta poliisitarkastaja Kari Onnista haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi valvoo tällä viikolla tehostetusti raskasta liikennettä koko maassa maanantaista sunnuntaihin.
Lounais-Suomen, Sisä-Suomen ja Pohjanmaan poliisilaitosten perjantaina tekemässä raskaan liikenteen tehovalvonnassa kolmos- ja kasitiellä tarkastettiin yhteensä 181 ajoneuvoa ja eriasteisia seuraamuksia kirjoitettiin yhteensä 59.
Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Uudenmaan ELY-keskuksilla on käynnissä yhteinen kokeilu, jonka tavoitteena on kerätä reaaliaikaista tietoa keliolosuhteista valtatie 4:llä sekä selvittää, miten kerättyä tietoa voidaan hyödyntää talvihoidon parantamisessa.
Pohjanmaan poliisilaitos valvoi viime perjantaina tehostetusti raskasta liikennettä.
Petri Alminoja jututtaa Korsu Oy:llä kouluttajana toimivaa Anssi Karjaluotoa Raahen Liikennekoululta.
Lapin poliisilaitoksen liikenneryhmä valvoi raskasta liikennettä kuluvalla viikolla maanantain ja perjantain välisenä aikana yhteistyössä katsastusmiesten kanssa ympäri pohjoista lappia. Tekninen tienvarsitarkastus tehtiin 23 autoon ja 31 perävaunuun. Tarkastetuista raskaan liikenteen ajoneuvoista noin kaksi kolmasosaa oli kotimaisia ja yksi kolmasosa ulkomaisia. Havaittujen rikkeiden määrää poliisi pitää suurena.