Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Voudintielle Ouluun Limingantullin Veturi -toimistokiinteistökokonaisuuden.
Suomen Autokauppa Oy on solminut urakkasopimuksen Siklatilat Oy:n kanssa noin 3700:n kerrosalaneliömetrin laajuisesta liikekiinteistöstä Oulunportin alueelle.
Rakennusliike Lapti Oy on käynnistänyt useita kerrostalohankkeita pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäisen vaiheen suunnittelijat ja urakoitsijat ovat allekirjoittaneet päivitetyn allianssiurakkasopimuksen.
Rakennus Miilukankaan toimitusjohtaja Kalevi Niskalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Sievitalolle rakennettavan uuden elementtitehtaan harjakaisia vietetään tänään.
Lehto Groupin tytäryhtiö Lehto Asunnot Oy ja Avara Oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen, joka sisältää 340:n asunnon rakentamisen viiteen eri kaupunkiin ympäri Suomen.
Oulun yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut ovat käynnistäneet täydennysrakentamisen tavoitesuunnitelman laadinnan Maikkulan alueelle.
Skanska käynnistää uuden asuntohankkeen ennakkomarkkinoinnin Oulun keskustaan jo valmistuneen Artesaanin pihapiiriin.
Suomen Arkkitehtiliiton tämänvuotinen SAFA-palkinto on myönnetty Pudasjärven kaupungille suomalaisen hirsirakentamisen perinteen jatkamisesta. Pudasjärven kaupunginjohtaja Tomi Timosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemin kaupunki järjestää yhteistyössä Sitran ja Ympäristöministeriön kanssa toukokuussa kansainvälisen puurakentamisen ja kiertotalouden foorumin. Projektipäällikkö Tytti Ahorantaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut laatii selvitystä Heinäpään täydennysrakentamisesta.
Pyhäjoen Ollinmäelle on valmistunut hotellimajoitusta tarjoava rivitalokokonaisuus
Kempeleläinen Lehto Group on solminut sopimuksen Helsingin Katajanokalla sijaitsevan Keskon entisen pääkonttorin A-osan korjausrakentamisesta.
Korkein hallinto-oikeus on hylännyt Kalajoen Kesärannan asemakaavaa koskevat valitukset. Kaava-alueen kunnallistekniikan toteuttaminen ja tonttien myynti alkaa jo kevään aikana.
Oulussa rakennusvalvonta tulee edellyttämään ensi vuoden alusta lukien aikaisempaa laajempaa selvitystä rakennushankkeen kosteudenhallinnasta.