Kahdeksankerroksiseen rakennukseen tulee 85 asuntoa, joista 25 on suunniteltu pariskunnille. Hankkeen koko on yhteensä 4 383 kerrosneliötä. Kerrostalo valmistuu vuoden 2023 loppupuolella.
Mm. Pyhäjoella toimiva Parmaco ostaa teräskennorakentamiseen erikoistuneen Fixcel Group Oy:n.
Centria-ammattikorkeakoulu ja Oulun yliopisto tutkivat ja luovat yhteistyössä rakennusalan yritysten kanssa dataohjatun teollisen rakentamisen konsepteja vähähiilisen yhteiskunnan saavuttamiseksi.
K-ryhmän vähittäismyynti kasvoi alkuvuonna Pohjois-Pohjanmaalla 8,7 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta ja oli yhteensä 185,1 miljoonaa euroa.
Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut aloittaa Haukiputaan torin rakentamisen ensi maanantaina.
Kirjan päätoimittaja Jouko Hannulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Maakuntajohtajat esittävät, että kaavoitus- ja rakentamislakia koskeva valmistelu keskeytetään kokonaan.
Skanska rakentaa Oulun Myllytulliin keväällä valmistuneen Oulun Ainolanpihan viereen uuden asunto-osakeyhtiökohteen.
K-ryhmän myynti oli Pohjois-Suomen alueella tammi-kesäkuussa yhteensä 711,1 miljoonaa euroa, 6,6 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten.
Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Asuntoyhtymä Group Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen kerrostalon rakentamisesta Oulun Karjasillalle.
Vantaalainen GRK Rail Oy on voittanut touko-kesäkuussa tarjotuista raiderakentamisen ja suunnittelun urakoista yli 20 uutta hanketta.
Pyhäjoen kunta ja Rakennusliike Sorvoja Oy ovat tänään allekirjoittaneet sopimukset Pyhäjoen uuden liikuntahallin rakentamisesta.
Lapti rakentaa Oulun Tuiraan viiden kerrostalon korttelia.
Aluehallintovirastot ovat tehneet päätökset liikuntapaikkarakentamisen valtionavustuksista tälle vuodelle.
Pohjola Rakennus on aloittanut Oulun ydinkeskustaan nousevan Asunto Oy Oulun Albertin rakentamisen.
OYS:n vanhan pesularakennuksen purkutyöt ovat käynnistyneet talon seinien sisäpuolella ja etenevät konepurkuun kuluvan viikon aikana.