Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt 12:n kunnan hankkeelle 3,5 miljoonaa euroa kävelyn ja pyöräilyn edistämiseen.
Lainsäädännössä normaaliksi sähköavusteiseksi polkupyöräksi luokiteltava kolmiakselinen Armadillo voi olla yksi vaihtoehto tulevaisuuden keskustan jakeluliikenteen toteuttamiseen sähköisesti, päästöttömästi ja äänettömästi. Armadillo vie vain alle kolmasosan normaalin jakeluauton vaatimasta tilasta mikä vapauttaa keskustan katutilaa. Kaikkea keskustaan suuntautuvaa jakelua ei voida koko- ja painorajoitteiden vuoksi Armadillolla kuljettaa, mutta jo osittainen pakettivirran sähköinen jakelu parantaa kaupunkiympäristöä merkittävästi. Pilotointi aloitetaan heti ja todellista tuotantovirtaa ryhdytään jakelemaan kevääseen mennessä.
Avohoitotalon ja Sairaalanrinteen välille Oulussa rakennetaan uusi katuyhteys.
Pohjois-Suomen Rakennustekoraati on myöntänyt vuoden rakennustekopalkinnon Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluille Linnanmaan pyöräbaanan toteuttamisesta välillä Oulun keskusta-Linnanmaa.
Iin, Oulun, Kempeleen ja Limingan alueille on tehty 64 pysäkki- ja pyöräparkkia joukkoliikenteen pysäkkien yhteyteen.
Pyöräliiton erityisasiantuntija Martti Tulenheimoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pyöräilykuntien verkosto ry:n järjestämän työmatkapyöräilyyn kannustavan Kilometrikisan kuntasarjan voitti Utajärvi.
Poliisi on jatkanut toissapäiväisen Kannuksen ja Kokkolan välillä tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa.
Moottoripyörällä liikkeellä ollut mies kuoli eilen iltapäivällä Kannuksessa Kajaanintiellä törmättyään edellä ajaneen rekan perävaunun takaosaan.
Oulun kaupunkipyörät eli Sykkelit ovat tänään käytössä ensimmäistä päivää. Marja jututti Pookin iltapäivässä Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluista yhdyskuntajohtaja Matti Matinheikkiä.
Ensimmäiset Sykkeli-kaupunkipyörät on jo jaeltu asemille Oulussa.
Moottoripyörällä liikkeellä ollut oululainen hieman yli 50-vuotias mies loukkaantui eilen hirvikolarissa Limingassa Paavolantiellä.
Oulun kaupungin liikenneinsinööri Harri Vaaralaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pudasjärvellä kolme crossipyörää aiheutti eilen useita vaaratilanteita ja hätäkeskukseen tuli asiasta lukuisia ilmoituksia.
Oulussa asennetaan parhaillaan kaupunkipyöräasemia ja tehdään viimeisiä testauksia ennen järjestelmän käyttöönottoa.
Oulun seudun pyöräilyn uusi brändi kannustaa Oulun seudulla asuvia ja liikkuvia lisäämään pyöräilyään, kokeilemaan uusia kesällä 2019 lanseerattavia pyöräilybaanoja sekä tutustumaan lähiympäristönsä eri kohteisiin pyöräilemällä. Brändin slogan on "Vappaa tyyli!"