Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilaukset taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetuista ohjelmistoradiojärjestelmän tuotteista ja päätelaitteista.
Oululainen Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta jatkotilauksen koskien eurooppalaisen ohjelmistoradiohankkeen laajakaistaisen aaltomuodon sovittamisesta Puolustusvoimille toimitettaviin radioihin.
Puolustusvoimien pääesikunnan mukaan yhtä varusmiestä ja kahta ammattisotilasta epäillään sotilasrikoksista Lohtajalla viime vuoden toukokuussa järjestetyssä valtakunnallisessa ilmapuolustusharjoituksessa.
Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilauksen kapeakaistaisen aaltomuodon kehitystyöstä Puolustusvoimille toimitettaviin taktisiin ohjelmistoradioihin.
Bittium on saanut tilauksen Viron puolustusvoimille toimitettavista ohjelmistoradioista ja ohjelmistoradiojärjestelmän tuotteista.
Puolustusvoimien lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati järjestetään tänään Rovaniemellä.
Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati järjestetään neljäs päivä kesäkuuta Rovaniemellä.
Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilauksen laajakaistaisen aaltomuodon porttauksesta Puolustusvoimille toimitettaviin ohjelmistoradioihin.
Alueella asuvia ja liikkuvia pyydetään huomioimaan harjoitukseen siirtyvät joukot ja välttämään mahdollisuuksien mukaan liikkumista Tornion rajanylityspaikalla joukkojen siirtymisaikoina.
Maavoimien joukko-osastojen johtamat paikallispuolustusharjoitukset järjestetään tällä ja ensi viikolla koko Suomen alueella.
Bittiumin tytäryhtiö Bittium Wireless on saanut tilauksen Suomen Puolustusvoimilta koskien ohjelmistoradiojärjestelmätuotteita ja päätelaitteita, jotka ovat tarkoitettu taktiseen tiedonsiirtoon.
Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilauksen koskien Bittiumin taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitettujen järjestelmien ja niihin liittyvien tuotteiden ylläpitoa ja jatkokehittämistä.
Puolustusministeri Jussi Niinistö on valtuuttanut Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksen tekemään hankintasopimuksen Bittiumin kanssa käsi- ja ajoneuvoradioiden sekä niihin liittyvien lisävarusteiden hankinnasta.
Bittiumin tytäryhtiö Bittium Wireless Oy ja Suomen Puolustusvoimat ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen Bittium Tough Comnode-päätelaitteiden ja niihin liittyvien lisävarusteiden hankinnasta.
Bittiumin tytäryhtiö Bittium Wireless Oy ja Puolustusvoimat valmistelevat puitesopimusta Bittium Tough Comnode -päätelaitteiden ja niihin liittyvien lisävarusteiden toimittamisesta Puolustusvoimille.
Puolustusvoimat 100 -kesäkiertue toimintanäytöksineen saapuu Ouluun tämän viikon perjantaina. Kapteeni Tommi Kangasmaata Pääesikunnan viestintäosastolta haastattelee Jussi Häkkilä.