Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen toimialueella on kilpailutettu maanteiden hoitourakoitsijat Oulun, Siikalatvan ja Pyhäjärven alueurakoihin.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on valinnut uuden hyvinvointialueen oheisnimeksi Pohteen.
Poliisi suorittaa tehostettua hirvieläinten metsästyksen valvontaa Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella tulevana viikonloppuna ja muualla Suomessa seuraavana viikonloppuna yhteistyössä erävalvontaviranomaisten kanssa.
Nivalalainen kiinteistöassistentti Janika Palokangas OP Koti Pohjanmaasta on voittanut Isännöintiammattilainen 2022 -kilpailun.
Pohjois-Pohjanmaalla oli työttömiä viime kuun lopussa 2238 vähemmän kuin vuosi sitten, ja Lapissa 1215 vähemmän kuin vuotta aiemmin.
Tänä kesänä havaittiin sinilevää Pohjois-Pohjanmaalla kahdeksalla havaintopaikalla, mikä on vähemmän kuin edellisinä kesinä.
Rahoitus- ja tarkastuspäällikkö Jussi Pirkosta Suomen metsäkeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Nuorten ammattitaidon MM-kilpailu WorldSkills järjestetään tänä vuonna hajautettuna 15:een maahan.
Pohjanmaan ELY-keskuksen maaseutuyksikön päällikkö Karin Kainlauria haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ryhdytään antamaan neljänsiä rokotteita vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluville yli 18-vuotiaille tämän kuun lopulla.
Sinilevähavaintojen määrä on ympäristökeskuksen mukaan pysynyt tasaisena koko maassa.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Yli-Iin Iso Pihlajasuon tuulivoimapuiston ympäristövaikutusten arviointisuunnitelmasta
Heino Rantala Limingan nuorisoseurasta valittiin viikonloppuna MaakuntaHermanniksi ja Sirkka Kyrö Lumijoen nuorisoseurasta MaakuntaHermanskaksi Limingassa ja Lumijoella järjestetyssä Pohjois-Pohjanmaan nuorisoseurojen Lakeuden Ilo -maakuntajuhlassa.
Suomen riistakeskus on myöntänyt tulevan metsästyskauden hirvieläinten pyyntiluvat.
Porotukea maksetaan 35 euroa per eloporo. Tukea haetaan Vipu-verkkoasiointipalvelussa. Tuen saaminen edellyttää, että ruokakunta omistaa vähintään 80 eloporoa.
Talven 2022–23 joukkoliikenteen aikataulut astuvat voimaan huomenna Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen hankkimassa Koillismaan kuntien välisessä joukkoliikenteessä Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin välillä.