Alueella oli huhtikuun lopussa 22 200 työtöntä työnhakijaa, mikä on 2 100 työtöntä enemmän kuin vuosi sitten, mutta vajaa pari tuhatta vähemmän kuin tämän vuoden alussa.
Satu ja Sami Kumpulaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on maanomistajien hakemuksesta perustanut noin 356:n hehtaarin suuruisen Ranta-Perttulan luonnonsuojelualueen Oulun Hannunsuolle.
Pelastuslaitos muistuttaa seuraamaan maastopalovaroituksia.
Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa pyöriä on varastettu tämän vuoden tammi-huhtikuun välillä vähemmän kuin vuotta aiemmin.
Tänä kesänä Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa päällystetään maanteitä noin 405 sekä jalankulun ja pyöräilyn väyliä noin 45 kilometriä.
Valtakunnallisessa vertailussa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien alue sijoittui sijalle kuusi ja keskisuurten kaupunkien vertailussa listalle sijalle kaksi ylsi Nivala. Kyselyyn vastasi 9 627 yrittäjää eri puolilta Suomea, joista 329 vastausta Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimialueelta.
Ari Kettukankaan jututettavana TI-TI Nallen luoja Riitta Korpela.
Mäntyä viljellään Pohjois-Suomessa eniten Lapissa, Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla.
Viisi Pohjois-Pohjanmaalla lakkautusuhan alla ollutta paloasemaa saa jatkaa toimintaansa.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet valtionavustusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan yhteensä 14 miljoonaa euroa 247:lle hakijalle.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue perustaa uusia toimia, jotka pohjautuvat isojen toimintayksiköiden osa-aikaisiin työsuhteisiin.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue lakkauttaa Oulun Haukiputaan ikäihmisten kuntoutusyksikkö Hannankodin ja Oulun kuntoutusyksikkö Briittakodin toiminnan.
Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitoksen alueella oli eilisen aikana kuusi maastopaloa.
Hailuodon terveyspalveluista lääkäripalvelu ja hoidon tarpeen arviointi siirtyvät Pihlajalinna Oy:ltä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tuottamaksi ensi kuun alusta alkaen.
Tutkintaa jatketaan palonsyyn- ja kuolemansyyn tutkintana.