Perusteet tulevat voimaan 1. marraskuuta alkaen. Tuolloin myös jo palvelun piirissä oleville asiakkaille aletaan tehdä uudet palvelutarpeen arvioinnit uusien myöntämisen perusteiden mukaan.
Eilen aamulla Oulun ja Kontiomäen välillä radalle kaatuneiden puiden aiheuttama sähköratavaurio on korjattu ja junaliikenne jatkuu normaalisti.
Toteutuessaan peruskorjauksessa kunnostetaan patosillan kantavia rakenteita ja uusitaan sen pintarakenteet ja kaiteet. Sillan yli kulkevan Montantien valaistusta uusittaisiin hieman yli puolen kilometrin matkalta. Päätos toteuttamisesta tehdään kilpailutusvaiheen päätyttyä.
Normaalit viikonlopun tehtävät työllistivät poliisia sekä mopomiitit, joihin kokoontui runsaasti nuorisoa Kokkolassa ja Seinäjoella.
IT-yhtiön kannattavan kasvun vetureina toimivat konepajateollisuus, finanssiala ja terveydenhuolto.Alku vuonna yritys vahvisti osaamistaan henkilöstöä kouluttamalla ja asiakkuuksien hallintaa kehittämällä.
Lapin kansallispuistojen kävijämäärät kasvoivat tämän vuoden tammi-heinäkuussa viisi prosenttia viime vuoden tammi-heinäkuuhun verrattuna.
Pohjois-Pohjanmaan kunnat sekä alueella toimivat viranomaiset, elinkeinoelämän ja kolmannen sektorin edustajat ovat perustaneet valmius- ja turvallisuusfoorumin.
Metsähallitus tekee parhaillaan puuntaimien syysistutuksia Kainuussa sekä Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Tavoitteena on, että jatkossa asukkaat ja ammattilaiset löytävät itselleen tai asiakkailleen sopivia palveluita helposti yhdestä paikasta. Tarjottimen kehitys tapahtuu POP-Digi-Hoitotakuu-hankkeen rahoituksella.
Ari Kettukankaan jututettavana tulevasta kylätoimijoiden ja Kalajoen kaupungin yhteistempauksesta Pohjois-Pohjanmaan Kylät ry:n toiminnanjohtaja Esa Aunola.
Centria-ammattikorkeakoulun ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän erikoiskasvien viljelyn ja jatkojalostuksen potentiaalia tutkinut hanke on päättynyt.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus käsitteli tämänviikkoisessa kokouksessaan tammi-kesäkuun osavuosikatsauksen.
Pohjois-Pohjanmaalla sinilevää havaittiin tällä viikolla runsaasti Vaalan Rokuanjärvessä ja Haapajärven Hautaperän tekojärvessä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle Ouluun avataan ensi kuussa selviämisasema täysi-ikäisille, jotka eivät kykene sillä hetkellä huolehtimaan omasta terveydestään ja turvallisuudestaan raskaan päihtymystilan vuoksi.
Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa poliisi kirjoitti 56:lle pyöräilijälle seuraamuksia jalkakäytävällä ajamisesta viime viikolla järjestetyssä tehovalvonnassa
Syyskuun alusta lähtien asiakkaan tulee saada perusterveydenhuollossa kiireetöntä hoitoa kahden viikon sisällä ja kiireetöntä hammashoitoa neljän kuukauden sisällä yhteydenotosta. Hoidon tarpeen arviointi tulee tehdä saman arkipäivän aikana, kun asiakas ottaa yhteyttä terveydenhuollon palvelupaikkaan. Nämä enimmäisajat koskevat ensimmäisen hoitotapahtuman järjestämistä.