Piispanpyöräily toteutetaan tänä vuonna Oulussa perheiden omatoimipyöräretkenä. Marjan jututettavana piispa Jukka Keskitalo.
Piispat ovat sopineet, että jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina jokaisessa seurakunnassa siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalon tämän vuoden ensimmäinen piispantarkastus pidetään viikonloppuna Halsuan seurakunnassa.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalolta on ilmestynyt kirja nimeltä Pyhästä ja Pohjoisesta: Puheita ja kirjoituksia ensimmäiseltä piispavuodelta.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo tekee tänään ja sunnuntaina piispantarkastuksen Pyhäjoen seurakunnassa.
Piispa Jukka Keskitalon mukaan Karjasillan seurakunnan erityisiä vahvuuksia ovat laadukas perustyö ja hyvä verkostoituminen seurakunnan alueella.
Piispantarkastus on satoja vuosia vanha kirkollinen tapa, jossa piispa vierailee säännöllisin väliajoin hiippakuntansa seurakunnissa toimittaen niissä piispantarkastuksen.
Oulun kaupunginhallitus on päättänyt myöntää Oulun hiippakunnan emerituspiispa Samuel Salmelle Oulu-mitalin hänen työstään ja ansioistaan Oulun hiippakunnan pitkäaikaisena piispana sekä merkittävänä kaupungin yhteistyökumppanina vuosikymmenten ajan.
Raudaskylän Kristillisen Opiston rehtori Jukka Hautala on toinen ehdokas Oulun hiippakunnan piispanvaalissa.
Oulun piispanvaalin ehdokasasettelu alkaa ensi viikon keskiviikkona ja päättyy 21. toukokuuta.