Piispantarkastusviikonlopun aikana Piispa Keskitalo vierailee mm. Karigasniemen koululla sekä uudessa palvelutalossa, jonka hän siunaa käyttöön. Piispantarkastus huipentuu sunnuntaina juhlamessuun Utsjoen kirkossa.
Piispantarkastuksessa Keskitalo tapaa seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja seurakuntalaisia sekä tutustuu seurakunnan elämään ja paikkakuntaan laajemminkin.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tänään nimittänyt Oulun seurakuntayhtymän yhtymäjohtaja Pekka Asikaisen kenttäpiispaksi.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo seurueineen tekee piispantarkastuksen Kalajoen seurakuntaan tulevana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin saakka. Piispantarkastuksen huipennus on sunnuntaina kello 10 alkava piispanmessu Kalajoen kirkossa.
Suomen, Ruotsin ja Norjan luterilaisten kirkkojen pohjoisimpien hiippakuntien piispat ja Oulun ortodoksisen hiippakunnan piispa tuomitsevat yhteisessä tämänpäiväisessä kannanotossaan Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo kehottaa seurakuntia auttamaan ukrainalaisia.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalon syntymäpäivän kunniaksi on julkaistu juhlakirja nimeltään Risteyksissä -piispa Jukka Keskitalo 60 vuotta.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalon muotokuva paljastettiin tänään piispan 60-vuotispäivänä.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalolle luovutettiin eilen Rintamaveteraaniliiton kunniaristi ja Veteraanivastuun ansioristi.
Piispa Jukka Keskitalo vihkii Oulun tuomiokirkossa lauantaina pidettävässä messussa viisi uutta pappia Oulun hiippakuntaan Raaheen, Kolariin, Rovaniemelle, Oulunsaloon ja Pyhäjärvelle sekä yhden Lapuan hiippakuntaan Teuvalle.
Piispanpyöräily on piispa Jukka Keskitalon aloitteesta syntynyt liikunta- ja hyväntekeväisyystapahtuma. Se järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tänä vuonna tapahtuma on lauantaina 4.9. klo 10 alkaen. Reitti kulkee Oulun tuomiokirkolta Turkansaareen.
Tarkastus käynti on Piispa Jukka Keskitalolle ensimmäinen ja Posion edellinen piispantarkastus oli vuonna 2009.
Piispanpyöräily toteutetaan tänä vuonna Oulussa perheiden omatoimipyöräretkenä. Marjan jututettavana piispa Jukka Keskitalo.
Piispat ovat sopineet, että jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina jokaisessa seurakunnassa siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalon tämän vuoden ensimmäinen piispantarkastus pidetään viikonloppuna Halsuan seurakunnassa.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalolta on ilmestynyt kirja nimeltä Pyhästä ja Pohjoisesta: Puheita ja kirjoituksia ensimmäiseltä piispavuodelta.