Liittymän kohdalla tehdään keskiviikkona aamu viidestä eteenpäin uusia liikenteenohjausmuutoksia. Rampit otetaan käyttöön Kuusisaaren teollisuusalueelle.Ramppi Pietarsaaresta Kuusisaaren teollisuusalueelle kääntyy jo Kuusisaarentien kohdalla. Käyttöön otetaan myös kevyen liikenteen väylä Käpytien ja Fiskarsintien välillä.
Poliisi jatkaa Pietarsaaressa tämän kuun alussa tapahtuneen 20-vuotiaan naisen kuolemaan johtaneen väkivaltarikoksen esitutkintaa.
Pietarsaaressa sunnuntaiaamuna tapahtuneen nuoren naisen surman esitutkinta jatkuu. Poliisi on tapahtumapaikalla ja sen välittömässä läheisyydessä ottanut kiinni kaksi miestä, joiden osallisuutta tapahtumaan selvitellään. Teosta epäillyt pidätetyt 1985 ja 1971 syntyneet miehet ovat paikkakuntalaisia ja poliisin tämän hetkisen tiedon mukaan he ovat molemmat tekohetkellä olleet kohdeasunnossa.
Pietarsaaren keskustassa sijatsevasta yksityisasunnosta on löytynyt nuori nainen, joka on kuollut väkivallan uhrina. Pietarsaaren keskussa voi tapahtuman tutkinnan aikana liikkua enämmän poliiseja kuin tavallisesti.
Pietarsaaren vanhalla kaatopaikalla toissayönä alkunsa saanut tulipalo on saatu taltutettua ja haittavaikutukset tyrehdytettyä.
Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään poliisin esityksestä vanginnut pietarsaarelaisen miehen.
Tänään aamulla kello kuuden aikoihin tehtiin susihavainto Kilisaarella Pietarsaaressa.
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut tällä viikolla kantatien 68 Kuusisaaren eritasoliittymän rakentamisen Pietarsaaressa.
Pietarsaaren poliisi on viime aikoina vastaanottanut useita rikosilmoituksia koskien väärennettyjä laskuja.
Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään tutkinnanjohtajan vaatimuksesta vanginnut todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä vuonna 1996 syntyneen pietarsaarelaisen nuoren miehen.
Voimaa vanhuuteen -ohjelmajohtaja Elina Karvista Ikäinstituutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kokkolan ja Pietarsaaren poliisilla oli lauantain ja sunnuntain välisenä aikana yhteensä yli sata tehtävää.
Vesibussi upposi eilen Pietarsaaren edustalla Ådön kalasataman läheisyydessä.
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausunnon bioetanolitehtaan ympäristövaikutusten arvioinnista.
Pietarsaaressa helmikuussa ilmitulleen henkirikoksen esitutkinta on valmis ja esitutkinta-aineisto toimitetaan tämän viikon aikana syyttäjälle syyteharkintaan.
Urheilukalastajat löysivät lauantaina kuolleen miehen Hästgrundetin sillan alajuoksulla Pietarsaaren ja Luodon rajamailla.