Keskusta on nyt esimerkillisen elinvoimainen, idyllinen, houkutteleva sekä hyvin asukas- ja matkailijaystävällinen. EKK:n keskustapalkinto on myönnetty vuodesta 1999 alkaen. Pietarsaari on 23. voittaja.
Lentoyhtiö uskoo pohjanmaalaisten tahtovan kokea Ruotsin uudestaan, sekä yksityis- että liikematkoillaan.
Pohjanmaan poliisilaitos teki eilen kotietsintöjä Pietarsaaren alueella.
Varhain eilen murtauduttiin kelloliikkeeseen Pietarsaaressa Isokadulla ja anastettiin kelloja.
Kauppaneuvos Otto A. Malmin lahjoitusrahasto on jakanut yhteensä 806 255 euroa apurahoina, minkä lisäksi rahaston hallitus lahjoitti 30 000 euroa Unicefin koronarokotus-operaatioon.
Lihajalostaja Snellman täyttää tänä vuonna 70 vuotta ja lahjoittaa kotikaupunkiinsa Pietarsaareen kaikenikäisille tarkoitetun leikki- ja liikuntapuiston.
Pietarsaarisen Snellmanin liikevaihto kasvoi viime vuonna yli 16 prosenttia ja ylsi kaikkien aikojen ennätykseen, 356:een miljoonaan euroon.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on päättänyt julkisen palvelun velvoitteen asettamisesta viidelle kotimaan lentoreitille.
Pietarsaaren Lontoon kaupunginosassa on varhain tänä aamuna ammuttu pietarsaarelainen vuonna 1994 syntynyt mies.
Vuonna 1994 Pietarsaaren seudulta kotoisin oleva nainen on ilmoittanut joutuneensa raiskatuksi viime lauantaina aamuyöllä Pietarsaaren Vanhan Sataman suunnalla.
Snellmanin Lihajalostus aloittaa uuden pakkasvaraston rakentamisen Pietarsaareen.
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus katsoo, että Luodon ja Pietarsaaren edustan kalankasvatus voi olla ristiriidassa vesien- ja merenhoidon tavoitteiden kanssa.
Kokonaispinta-alaltaan myymälä tulee olemaan noin 3 000 neliömetriä. Valmistuttuaan Tokmanni tulee työllistämään Pietarsaaressa noin 20 työntekijää.
Pietarsaaressa kantatie 68:n Kuusisaaren eritasoliittymän rakentamiseen liittyvät viimeistelytyöt alkavat ensi viikolla.
Elintarvikealalla toimiva Snellman on ostanut pietarsaarelaisen Endivo -yrityksen.
Herrfors Oy ja Ebba Kiinteistöt Oy ovat tehneet sopimuksen aurinkopaneelijärjestelmän toimittamisesta päiväkoti Almaan Pietarsaaressa.