Vuonna 1994 Pietarsaaren seudulta kotoisin oleva nainen on ilmoittanut joutuneensa raiskatuksi viime lauantaina aamuyöllä Pietarsaaren Vanhan Sataman suunnalla.
Snellmanin Lihajalostus aloittaa uuden pakkasvaraston rakentamisen Pietarsaareen.
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus katsoo, että Luodon ja Pietarsaaren edustan kalankasvatus voi olla ristiriidassa vesien- ja merenhoidon tavoitteiden kanssa.
Kokonaispinta-alaltaan myymälä tulee olemaan noin 3 000 neliömetriä. Valmistuttuaan Tokmanni tulee työllistämään Pietarsaaressa noin 20 työntekijää.
Pietarsaaressa kantatie 68:n Kuusisaaren eritasoliittymän rakentamiseen liittyvät viimeistelytyöt alkavat ensi viikolla.
Elintarvikealalla toimiva Snellman on ostanut pietarsaarelaisen Endivo -yrityksen.
Herrfors Oy ja Ebba Kiinteistöt Oy ovat tehneet sopimuksen aurinkopaneelijärjestelmän toimittamisesta päiväkoti Almaan Pietarsaaressa.
Liittymän kohdalla tehdään keskiviikkona aamu viidestä eteenpäin uusia liikenteenohjausmuutoksia. Rampit otetaan käyttöön Kuusisaaren teollisuusalueelle.Ramppi Pietarsaaresta Kuusisaaren teollisuusalueelle kääntyy jo Kuusisaarentien kohdalla. Käyttöön otetaan myös kevyen liikenteen väylä Käpytien ja Fiskarsintien välillä.
Poliisi jatkaa Pietarsaaressa tämän kuun alussa tapahtuneen 20-vuotiaan naisen kuolemaan johtaneen väkivaltarikoksen esitutkintaa.
Pietarsaaressa sunnuntaiaamuna tapahtuneen nuoren naisen surman esitutkinta jatkuu. Poliisi on tapahtumapaikalla ja sen välittömässä läheisyydessä ottanut kiinni kaksi miestä, joiden osallisuutta tapahtumaan selvitellään. Teosta epäillyt pidätetyt 1985 ja 1971 syntyneet miehet ovat paikkakuntalaisia ja poliisin tämän hetkisen tiedon mukaan he ovat molemmat tekohetkellä olleet kohdeasunnossa.
Pietarsaaren keskustassa sijatsevasta yksityisasunnosta on löytynyt nuori nainen, joka on kuollut väkivallan uhrina. Pietarsaaren keskussa voi tapahtuman tutkinnan aikana liikkua enämmän poliiseja kuin tavallisesti.
Pietarsaaren vanhalla kaatopaikalla toissayönä alkunsa saanut tulipalo on saatu taltutettua ja haittavaikutukset tyrehdytettyä.
Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään poliisin esityksestä vanginnut pietarsaarelaisen miehen.
Tänään aamulla kello kuuden aikoihin tehtiin susihavainto Kilisaarella Pietarsaaressa.
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut tällä viikolla kantatien 68 Kuusisaaren eritasoliittymän rakentamisen Pietarsaaressa.
Pietarsaaren poliisi on viime aikoina vastaanottanut useita rikosilmoituksia koskien väärennettyjä laskuja.