Sivullisen tekemä havainto ampuma-aseesta johti eilen illalla poliisioperaatioon Pietarsaaressa.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on allekirjoittanut Finnairin kanssa sopimukset lentoliikenteen järjestämisestä viidelle maakuntakentälle.
Lakko vaikuttaa myös sähkön- ja lämmöntuotantoon Helen Oy:ssä Helsingissä, Oy Alholmens Kraft Ab:llä Pietarsaaressa ja Kuopion Energia Oy:ssä.
Kaupankäynnin ajaksi tyhjäkäynnille jätetty auto varastettiin tiistai-iltana Pietarsaaressa.
Palvelualojen ammattiliitto PAMin lakot jatkuvat ja tänään lakot laajentuvat Keski-Suomeen ja Pohjanmaalle.
Ravintolassa ja sen ulkopuolella häiriköinyt mies menehtyi eilen Pietarsaaressa.
Ympäristöministeriö on myöntänyt yli 1,3 miljoonaa euroa 15:lle kunnalle ja seitsemälle maakuntaliitolle vihreän siirtymän investointihankkeita edistäviin selvityksiin ja kaavoitukseen.
Poliisi otti tänä aamuna kiinni aseistautuneen miehen Pietarsaaressa Itälässä sijaitsevan yksityisasunnon pihalla.
Kokkolan satama nousi tänään Euroopan laajuisen TEN-T -liikenneverkon ydinverkolle Euroopan parlamentin liikennevaliokunnan äänestyksessä.
Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni viime viikolla Kokkolassa ja Pietarsaaressa tapahtuneisiin autoihin kohdistuneisiin varkauksiin liittyen.
Keskusta on nyt esimerkillisen elinvoimainen, idyllinen, houkutteleva sekä hyvin asukas- ja matkailijaystävällinen. EKK:n keskustapalkinto on myönnetty vuodesta 1999 alkaen. Pietarsaari on 23. voittaja.
Lentoyhtiö uskoo pohjanmaalaisten tahtovan kokea Ruotsin uudestaan, sekä yksityis- että liikematkoillaan.
Pohjanmaan poliisilaitos teki eilen kotietsintöjä Pietarsaaren alueella.
Varhain eilen murtauduttiin kelloliikkeeseen Pietarsaaressa Isokadulla ja anastettiin kelloja.
Kauppaneuvos Otto A. Malmin lahjoitusrahasto on jakanut yhteensä 806 255 euroa apurahoina, minkä lisäksi rahaston hallitus lahjoitti 30 000 euroa Unicefin koronarokotus-operaatioon.
Lihajalostaja Snellman täyttää tänä vuonna 70 vuotta ja lahjoittaa kotikaupunkiinsa Pietarsaareen kaikenikäisille tarkoitetun leikki- ja liikuntapuiston.