Kickboxing Team Oulun potkunyrkkeilijä Petra Hämälä otteli pronssille Tsekin Prahassa järjestetyssä Euroopan cup -turnauksessa.
Kickboxing Team Oulun potkunyrkkeilijä Petra Hämälä sai hopeaa alle 70-kiloisten sarjassa Unkarissa viikonloppuna järjestetyssä maailmancup-turnauksessa.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä sai hopeaa ja Alireza Aholami pronssia viikonloppuna Itävallan Innsbruckissa järjestetyssä potkunyrkkeilyn maailmancupturnauksessa.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä sijoittui kahdeksan parhaan joukkoon potkunyrkkeilyn MM-kilpailuissa Unkarissa.
Kickboxing team Oulun Petra Hämälä aloitti potkunyrkkeilyn MM-kisat voitolla Ranskan Maelle Deboullesta ja eteni alle 70kg sarjan kahdeksan parhaan joukkoon.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä edustaa Suomea potkunyrkkeilyn maailmanmestaruuskisoissa Unkarin Budapestissa ensi viikolla.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä sijoittui toiseksi Prahassa Tsekissä viikonloppuna järjestetyssä potkunyrkkeilyn Euroopan cupissa alle 70-kiloisten sarjassa.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä voitti Espoossa viikonloppuna järjestetyn potkunyrkkeilyn Finnish Open -turnauksen alle 70:n kilon sarjan.