Vuonna 2002 syntynyt paltamolainen mies ampui riidan päätteeksi jalkajousella toista paikkakuntalaista vuonna 2001 syntynyttä miestä jalkaan perjantain ja lauantain välisenä yönä Paltamon keskustassa jokirannassa.
Työt Väyläviraston Kontiomäki-Pesiökylä-radan perusparannushankkeessa ovat alkaneet Paltamossa ja urakka etenee Suomussalmen suuntaan.
Ilmatar Paltamo Oy suunnittelee tuulivoimapuiston rakentamista Takiankangas-Hukkalansalon alueelle Paltamossa ja Puolangalla.
Taaleri Sijoitus Oy on ostanut 10,7 prosenttia KaiCell Fibers Oy:n osakekannasta.
Kaksi henkilöä on menehtynyt Paltamossa sattuneessa tasoristeysonnettomuudessa, jossa juna ja henkilöauto törmäsivät.
60-vuotias mies hukkui eilen Paltamon Ahvenjärveen.
Kalasydän Oy:n myyntijohtaja Mika Sohlbergia haastattelee Jussi Häkkilä.
Kainuun ELY-keskus on antanut lausuntonsa Paltamon biojalostamon maamassojen läjitysalueen YVA-ohjelmasta.
Elementis Minerals on toimittanut Kainuun ja Lapin ELY-keskuksille esityksen Paltamon Mieslahden kaivoksen tarkkailuohjelmaksi.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt ympäristöluvan KaiCell Fibers Oy:n Paltamon biojalostamolle.
Nainen oli Kuhmosta ja hän oli auton matkustajana. Autoa kuljettanut mies loukkaantui ja hänet toimitettiin sairaalaan. Auto oli matkalla Vartiuksen suunnasta ja se ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vasemmalle ojaan ja törmäsi siltarumpuun.
Hätäkeskuslaitoksen mukaan matkapuhelimesta hätänumeroon 112 soitettaessa saattaa esiintyä häiriöitä Kajaanin, Puolangan, Vaalan ja Paltamon alueella.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Elementis Mineralsille ympäristö- ja vesitalousluvan Paltamoon suunnitellun Mieslahden kaivoksen toimintaan.
Alueella liikkuvien ihmisten on syytä olla tarkkaavaisia ja ilmoittamaa hätäkeskukseen mahdollisista havainnoista. Matkustajajuna törmäsi radalla olleeseen karhuun Melalahdessa Oikarilankylän läheisyydessä torstai-iltana.
Päihtynyt vuonna 1980 syntynyt kajaanilaismies yritti ottaa luvatta käyttöön veturin eilen Paltamon Kontiomäessä.
Paltamon Melalahdessa sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtui eilen usean henkilön välinen väkivallanteko.