Raahen kihlakunnanviraston katolla syttyi tänään aamupäivällä palonalku ilmeisesti tulitöistä.
Keminmaassa Viheriäläntiellä paloi eilen päivällä n. 100 neliön kokoinen teollisuushalli. Rakennukselle ja irtaimistolle on koitui merkittävät vahingot. Palossa ei syntynyt henkilövahinkoja. Alustavan tiedon mukaan palo sai alkunsa hallissa tehdyistä tulitöistä.
Rivitalon sauna paloi viime yönä Haapavedellä Oravatiellä.
Valokuvaaja Tuuli Nikki ja "herra heinäkuu" Jarkko Kontio piipahtivat studiovieraina kertomassa uudesta palomieskalenterista.
Poravaunu oli ulkotilassa eikä palo aiheuttanut vaaraa toisille koneille, rakennuksille eikä ihmisille. Paloa oli sammuttamassa mm. Kevitsan kaivoksen oma pelastusyksikkö sekä Lapin pelastuslaitos.
Noin sadan neliön hirsirakenteinen puolitoistakerroksinen asumaton omakotitalo tuhoutui tulipalossa viime yönä Tornion Ylirannassa.
Talon sisältä löytynyt vainaja oli noin 70-vuotias mies, toinen talon omistajista. Pihalta löytynyt vainaja oli hänen poikansa, noin 35-vuotias mies. Poika oli surmannut itsensä ampumalla.
elastuslaitoksen apuna sammutustöissä oli maansiirtokalustoa. Energiajätekasan palosta aiheutui savuhaittoja lähiympäristöön.
Pelastuslaitos joutui käyttämään kaivinkonetta apuna sammutustöissä. Tiedossa ei ole henkilövahinkoja. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.
Varhain eilen Inarissa Akujärven kylässä Nellimintiellä palaneen omakotitalon raunioista löydettiin iltapäivällä ruumis. Jo aiemmin eilen talon pihalta löytyi vainaja.
Inarin Nellimintiellä paloi varhain tänään omakotitalo. Talon pihalta löytyi vainaja.
Haapajärvellä Arolankujalla paloi eilen illalla autotalli, josta palo levisi päärakennukseen ullakolle, mutta ei asuintiloihin. Lisäksi palo uhkasi levitä naapuritaloon, mutta talon asukas ehkäisi neuvokkaasti leviämistä jäähdyttämällä paloa talon ulkopuolelta puutarhaletkulla. Pelastuslaitos joutui purkamaan rakenteita jonkin verran ja asuintiloihin tuli jonkin verran savuvahinkoja. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Palo sai alkunsa rakennuksen terassilta, josta se levisi rakennuksen yläpohjaan. Tuli tuhosi myös kattorakenteet. Palossa ei tullut henkilövahinkoja.
Pudasjärven Metsäsyötteentiellä paloi tänään kelohirsinen vapaa-ajan käytössä ollut paritalo.
Ylivieskassa syttyi omakotitalo palamaan yöllä. Jokilaaksojen pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen klo 01.27. Pelastuslaitoksen saapuessa kohteeseen talon terassi oli tulessa, palo oli levinnyt lisäksi talon ullakolle. Pelastuslaitos sai palon sammutettua.
Pietarsaaren vanhalla kaatopaikalla toissayönä alkunsa saanut tulipalo on saatu taltutettua ja haittavaikutukset tyrehdytettyä.