Kempeleen vanhan pappilan syttymissyy on saatu selvitettyä. Tulipalossa ei epäillä rikosta.
Kalajoella hotelli Rantakallassa oli nokipalo viime yönä öljylämmityslaitoksen hormistossa.
Tehtyjen havaintojen perusteella poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi. Tapausta tutkitaankin vahingontekona. Poliisi pyytää tietoja Kemijärven Lakkisaaressa tai Lakkisaaren lähistöllä Pöyliöjärvellä sunnuntai-iltana liikkuneista henkilöistä ja veneistä. Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan Lapin poliisilaitokselle.
Poliisi epäilee, että Haapajärven keskustassa Kaivokadulla tänään aamuyöllä tuhoutuneen autokatoksen ja viereisen suhteellisen pahasti vaurioituneen omakotitalon palo on todennäköisesti sytytetty tahallaan.
Haapajärven Kaivokadulla sijaitseva omakotitalo vaurioitui tulipalon seurauksena varhain tänä aamuna.
Kemijärven Lakkisaaressa paloi viime yönä vapaa-ajan rakennus.
Sievissä Karjulanmäentiellä turvetuotantoalueella paloi lauantaina traktori.
Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaan palonsyyn- ja kuolemansyyntutkintana.
Palo levisi kuivassa ruohikossa noin 2 hehtaarin alueelle. Pelastuslaitoksen Ylitornion yksiköt saivat palon nopeasti rajattua ja suojeltua läheisen ladon ja kolme vanhaa varastorakennusta.
Raahessa Ollinkehällä kerrostalossa varhain tänä aamuna syttynyt tulipalo on sammutettu.
Pookin Lista-ohjelma tarjoaa viikoittain artistien kuulumisia ja tarinoita kappaleiden taustoilta. TOP30-lista kuullaan taajuudella aina sunnuntaisin kello 19 alkaen.
Tuli tuhosi eilen illalla noin sadan neliön suuruisen lämpökeskus-verstasrakennuksen Lumijoella Lumijoentiellä.
Palo sai alkunsa yhden henkilön asunnosta, josta paikalle tulleet sivulliset pelastivat asukkaan rikkomansa ikkunan kautta. Palo levisi ullakkorakenteisiin ja levisi nopeasti ullakon kautta muiden myös lähiasuntojen osalle. Syttymissyystä ei ole tietoa.
Viisi henkilöä pelastautui rakennuksesta ja kukaan ei loukkaantunut. Palosta ei ollut leviämisvaaraa viereisille rakennuksille. Syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Onnettomuustutkintakeskuksen mukaan kolmen lapsen kuolemaan viime kuussa johtanut tulipalo Kittilän Levillä syttyi virheellisesti asennetusta lattialämmityksestä.
Pyöräkone syttyi palamaan Kemin Eko-asemalla varastokatoksessa keskiviikkona aamuyöstä.