Lapin aluehallintovirasto harkitsee Tornion rajaa koskevaa päätöstä, jolla määrättäisiin maahantulijat pakolliseen terveystarkastukseen.
Ajo-oikeudeton ja päihtynyt kuljettaja pakeni viime yönä poliisia henkilöautollaan Ylivieskan Kaisaniemessä.
Kahden vuoden välein toteutettava päihdetilannekysely tehtiin nyt kolmannen kerran joulukuun aikana nettikyselynä.
Haapakoskentiellä sijaitsevan Haapakosken sillan korjaustyöt aloitetaan Haapavedellä.
Johanna Pakonen kirjoittaa Instagramissa, että aikoo puuttua kohtaamaansa kiusaamiseen jämäkästi.
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston mukaan Pulkkilan Ojantakasen sijaishuoltoyksikössä on ryhdytty tarvittaviin asianmukaisiin korjaaviin toimenpiteisiin niiden epäkohtien suhteen, jotka eduskunnan apulaisoikeusasiamies ja aluehallintovirasto olivat aiemmin havainneet.
Tutkimuksessa saatiin mm. viitteitä siitä, että iltavirkuilla miehillä riski ennenaikaiseen työkyvyttömyyseläkkeeseen voi olla kohonnut. Kyseessä on maailmanlaajuisesti ensimmäinen väestöpohjainen tutkimus, jossa on selvitetty yksilöllisen kronotyypin yhteyttä työkykyyn ja työkyvyttömyyseläkkeelle jäämiseen.
Lapin aluehallintovirasto antoi viime perjantaina päätöksen, jolla se keskeytti Palvelukoti Riekonlento Oy:n toiminnan välittömästi.
29-vuotias kemiläismies pakoili poliisia lauantaina Kemissä.
Anna & Albert avautuu lähiaikoina, kunhan koronatilanne sen sallii. Ravintolapäällikkönä nähdään tanssikansalle tuttu nainen, Johanna Pakonen. Hän piipahti Marjan juttusilla.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus hakee Pohjois-Suomen aluehallintovirastolta muutosta Haapaveden Haapajärven nykyiseen säännöstelylupaan.
Iijoen vaelluskalahankkeen projektipäällikkö Mirko Laakkosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Keminmaalainen 46-vuotias mies kaahaili poliisia pakoon lauantaina Keminmaalla.
Torniossa poliisi otti kiinni eilen 32-vuotiaan miehen, joka kaahasi poliisia karkuun moottoripyörällä jopa 145:n kilometrin tuntinopeudella.
27-vuotias mies pakoili poliisia varhain tänä aamuna Rovaniemellä.
Iijoen Haapakosken voimalaitokselle on suunniteltu lohen ja taimenen vaelluspoikasten alasvaellusväylä.