Vene kaatui eilen Oulujoessa Poikkimaansillan kohdalla.
Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä suoralla tieosuudella vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastakkaisesta suunnasta tulleen rekan keulaan. Menehtynyt oli yksin henkilöautossa. Rekan kuljettaja ja matkustaja saivat lieviä vammoja ja heidät kuljetettiin jatkotutkimuksiin. Poliisi ja tutkijalautakunta tutkivat tapausta.
Mies oli ollut puristuksissa noin 2 tuntia ennen kuin naapurit tulivat paikalle ja soittivat apua. Hänet saatiin pois traktorin alta, mutta hän oli hyvin kylmettynyt. Onnettomuuden syystä ei toistaiseksi ole tietoa.
Pyöräilijä menehtyi saamiinsa vammoihin tapahtumapaikalla. Poliisi jatkaa onnettomuuden syyn tutkintaa.
Pakettiauto törmäsi lyhtypylvääseen Kemintiellä tiistaina iltapäivällä. Tielle tippuneet puhelin- ja sähköjohdot katkaisivat liikenteen.
Moottoripyöräilijä menehtyi perjantaina iltapäivällä Oulaisissa Matkanivantiellä moottoripyörän ja traktorin yhteentörmäyksessä.
Vuonna 2004 syntynyt poika kuoli perjantaina Tervolassa Itäpuolentiellä törmättyään matkailuauton keulaan.
Onnettomuustutkintakeskuksen mukaan kolmen lapsen kuolemaan viime kuussa johtanut tulipalo Kittilän Levillä syttyi virheellisesti asennetusta lattialämmityksestä.
Pieni työkone ajautui seinän läpi rakennuksen sisälle vapunaattona Oulussa Konetiellä.
Moottorikelkka oli kaatunut hiljaisessa vauhdissa ja kuljettaja oli jäänyt osittain kelkan alle. Henkilöt pääsivät omin voimin tien varteen. Potilas toimitettiin jatkohoitoon.
Kahdessa ajoneuvossa oli yhteensä kolme henkilöä joista yksi loukkaantui. Hänet kuljetettiin ensihoidon toimesta sairaalaan.
Osallisena oli neljä henkilöä ja yksi heistä loukkaantui. Onnettomuuden syystä ei ole vielä tietoa.
Kuljettaja menetti moottorikelkan hallinnan ja törmäsi puuhun. Poliisi tutkii asiaa liikennerikkomuksena ja kuolemansyyn selvittämisenä.
Maastoauton kuljettaja loukkaantui tänään Siikalatvan Ruukintiellä törmättyään eläintenkuljetusautoon.
Poliisi järjestää huomenna vuorokauden mittaisen nopeusvalvontamaratonin.
Henkilöauton kuljettaja loukkaantui lievästi ja ensihoito toimitti hänet tarkistettavaksi sairaalaan.