Torniossa Näätsaarentien ja Holmantien risteyksessä henkilöauto törmäsi eilen kahteen suojatietä ylittämässä olleeseen lapseen, jotka molemmat toimitettiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan.
Pakettiauton kuljettaja menehtyi eilen illalla Haapajärvellä Elämäjärventiellä sattuneessa kuorma-auton ja pakettiauton yhteentörmäyksessä.
Oulussa tapahtui aamulla kaksi erillistä liikenneonnettomuutta Pohjantiellä siltatyömaan kohdalla.
Henkilöautoa ajanut oululainen mies menehtyi eilen liikenneonnettomuudessa Kuusamontiellä Oulussa.
Nivalassa Ylivieskantiellä kolme henkilöautoa kolaroi eilen iltapäivällä.
Poliisi pyytää Kalajoella toissapäivänä henkilöautolla sähköpotkulautailijaan törmännyttä iäkästä miestä ilmoittautumaan.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta riskienhallintapäällikkö Tomi Honkakunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi aloittaa esitutkinnan Kaustisen mönkijäturmassa, jossa menehtyi vuonna 1981 syntynyt kaustislainen mies.
Kaksi henkilöautoa kolaroi varhain eilen Oulussa Ruskonseläntiellä.
Yksi henkilö kuljetettiin ensihoidon toimesta jatkohoitoon.
Kone oli yksi kuuden lentokoneen ryhmää, joka oli ollut putoamispaikan päällä lennossa muodostelmassa. Ohjaaja ei loukkaantunut tapauksessa.
Poliisi tutkii tapausta muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena.
Poliisi tutkii tapausta normaalina kuolemansyynselvityksenä.
Henkilöautossa olleet kolme ihmistä ja koira kastuivat, mutta pääsivät omin avuin jäälle. Pelastuslaitos haki heidät pois moottorikelkalla ja luovuttivat ensihoitajille. Auto upposi näkymättömiin.
Sodankylän suunnasta tullut henkilöauto suistui toistaiseksi tuntemattomasta syystä kulkusuunnassaan oikealle puolelle ulos tieltä ja molemmat autossa olleet henkilöt menehtyivät. Poliisi selvittää onnettomuuden syytä. Pääsiäisen aikana Lapin poliisilaitoksen alueella on sattunut poikkeuksellisen paljon erilaisia liikenneonnettomuuksia.
Ensihoito tarkisti autossa olleen henkilön. Autoon tuli lähinnä peltivaurioita. Tasoristeyksessä ei ole puomeja eikä varoitusvaloja.