Metsä Groupin viime vuoden liikevaihto oli 6,11 miljardia euroa, 870 miljoonaa edellisvuotista vähemmän.
Metsä Group ja Fortum ovat tehneet sopimuksen Kemin käytöstä poistetun sellutehtaan purkamisesta.
Kemin biotuotetehtaan tuotannon ylösajo kohti täyden kapasiteetin tuotantoa etenee, ja sellutoimitukset asiakkaille ovat alkaneet.
Metsä Groupin tämän vuoden tammi-syyskuun liikevaihto oli runsaat 4,6 miljardia euroa, vuotta aiemmin yli 5,2 miljardia.
Klo 11 mennessä mielenosoitus oli sujunut rauhallisissa merkeissä ja poliisilla oli keskusteluyhteys mielenosoittajien kanssa. Poliisilla ei myöskään ole tietoa, onko mielenilmauksesta tehty poliisille etukäteisilmoitusta.
Metsä Groupin eilen käynnistynyt Kemin biotuotetehdas käyttää puuta vuodessa 7,6 miljoonaa kuutiota, joka on 4,5 miljoonaa kuutiota enemmän verrattuna vanhaan tehtaaseen. Lisäkuutioista 3,5 miljoonaa hankitaan Suomesta ja miljoona Ruotsista.
Metsä Fibren toimitusjohtaja Ismo Nousiaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsä Group perustaa Kemiin omistamilleen maa-alueille, mm. Kemin tehdasalueelle yli 12 hehtaaria niittyjä, ketoja ja paahdealueita.
Metsä Groupin tämän vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,116 miljardia euroa, 300 miljoonaa vähemmän kuin vuosi sitten.
Metsä Group rahoittaa 23:a luonnon monimuotoisuuden hoito- ja ennallistamishanketta.
LapWall on allekirjoittanut noin 6,5:n miljoonan euron sopimuksen Metsä Groupin uuden palkki- ja levymateriaaleja valmistavan kertopuutehtaan kattoelementtiurakasta Äänekoskelle.
Metsä Groupin Kemin tehtaiden tuotanto ajetaan alas juhannusseisokin ajaksi.
Fingridin sähköverkon Isohaaran ja Metsä Groupin Kemin tehtaiden välisessä johtimessa tapahtui viime yönä maasulkuhäiriötilanne ja tehdas jouduttiin ajamaan häiriöseisokkiin.
Metsä Groupin tammi-maaliskuun liikevaihto oli 1,634 miljardia euroa, vuotta aiemmin liikevaihtoa kertyi hieman alle 1,6 miljardia.
Metsä Groupin Kemin tehdasalueella ja lähiympäristössä voi esiintyä hajuhaittoja tänään, huomenna ja ylihuomenna sellutehtaan prosessihäiriön vuoksi.
Viranomaiset tutkivat onnettomuutta ja sen syitä.