Metsä Groupin Kemin biotuotetehdas on käynnistetty vaiheittain ja tehdas on palannut tuotantoon.
Metsä Groupin Kemin kartonkitehtaalla havaittiin sähkötilassa savunmuodostusta tehtaan ylösajon yhteydessä eilisiltana
Metsä Groupin tämän vuoden tammi-maaliskuun liikevaihto oli 1,457 miljardia, kun vuosi sitten sitä kertyi runsaat 1,6 miljardia euroa.
Valmistautuminen tapahtuu viikon 15 lopulta alkaen.
Metsä Group aloittaa esisuunnitteluprojektin, jonka tulosten perusteella yhtiö voi arvioida investointia ensimmäiseen kaupalliseen Muoto-tehtaaseen.
Metsä Groupin Kemin biotuotetehtaalla viime torstaina tapahtuneen kaasuräjähdyksen aiheuttamien vahinkojen korjaus kestää yhtiön mukaan 10-12 viikkoa.
Metsä Group käynnistää esiselvityksen ensimmäisestä Kuura-tekstiilikuitua tuottavasta kaupallisesta tehtaasta.
Metsä Groupin Kemin biotuotetehtaan haihduttamolla tapahtui tänään puoliltapäivin kunnossapitotöiden yhteydessä hajukaasuräjähdys.
Suomessa käynnissä olevien lakkojen vuoksi Metsä Groupin Kemin biotuotetehtaan ja kartonkitehtaan tuotanto pysähtyy.
Metsä Groupin viime vuoden liikevaihto oli 6,11 miljardia euroa, 870 miljoonaa edellisvuotista vähemmän.
Metsä Group ja Fortum ovat tehneet sopimuksen Kemin käytöstä poistetun sellutehtaan purkamisesta.
Kemin biotuotetehtaan tuotannon ylösajo kohti täyden kapasiteetin tuotantoa etenee, ja sellutoimitukset asiakkaille ovat alkaneet.
Metsä Groupin tämän vuoden tammi-syyskuun liikevaihto oli runsaat 4,6 miljardia euroa, vuotta aiemmin yli 5,2 miljardia.
Klo 11 mennessä mielenosoitus oli sujunut rauhallisissa merkeissä ja poliisilla oli keskusteluyhteys mielenosoittajien kanssa. Poliisilla ei myöskään ole tietoa, onko mielenilmauksesta tehty poliisille etukäteisilmoitusta.
Metsä Groupin eilen käynnistynyt Kemin biotuotetehdas käyttää puuta vuodessa 7,6 miljoonaa kuutiota, joka on 4,5 miljoonaa kuutiota enemmän verrattuna vanhaan tehtaaseen. Lisäkuutioista 3,5 miljoonaa hankitaan Suomesta ja miljoona Ruotsista.
Metsä Fibren toimitusjohtaja Ismo Nousiaista haastattelee Jussi Häkkilä.