Saksalaisen sota-aluksen epäillään loukanneen Suomen aluevesiä lauantai-iltana.
Hätärakettien ampuminen aiheutti etsintäoperaation Oulussa eilen sunnuntaina.
Asianomistaja sai hoitoa vammoihinsa, mutta vammat eivät ole vaatineet pidempää sairaalahoitoa. Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta.
Jäänmurtaja Otso lähti viime perjantaina Helsingin Katajanokalta talven ensimmäisenä jäänmurtajana kohti Perämerta.
Teot kohdistuvat pääsääntöisesti vanhuksiin. Poliisi korostaa edelleen, että poliisi ei pyydä ikinä pankkitunnuksia. Poliisi myös pyytää lähiomaisia puhumaan vanhusten kanssa asiasta ja varoittamaan heitä.
Merivartiosto varoittaa vielä paikoin heikoista jäistä Oulun seudulla.
LähiTapiola Pohjoinen lahjoittaa Oulun Meripelastajat ry:lle tuleviin kalustoinvestointeihin 25 000 euroa.
Ilmatieteen laitos on julkaissut talvikauden ensimmäiset jääkartat. Perämeren pohjukan lahdissa on jo jääpeite.
Kemissä Reservikomppaniankadulta anastettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä henkilöauto, joka löytyi myöhemmin Torniosta Metsolantieltä kiinniajettuna. Torniossa Keronkadulta anastettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä lukitsematon henkilöauto, joka löytyi myöhemmin Kemistä Lumikontieltä.
Uusi Iloinen Teatteri tuo kesällä 2020 Kaunis Veera -musiikkikomediansa Meri Oulun kesäteatteriin 
Tiesuunnitelma sisältää jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelun Merijärventien varteen välille Nuorisoseurantalon liittymä - Petäjäskosken koulu noin 0,8 km matkalla sekä nykyisen Merijärventien tievalaistuksen jatkamisen noin 400 m matkalla. Suunnitelman tavoitteena on jalankulkijoiden ja polkupyöräilijöiden olosuhteiden ja liikenneturvallisuuden parantaminen. Hanketta ja alustavia suunnitelmaluonnoksia esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa ensi tiistaina klo 17.00 Petäjäskosken Nuorisoseuran talolla.
Konnevedellä lauantaina pidetyttyjen Suomen Meripelastusseuran 34. valtakunnallisten meripelastustaitokilpailujen 13-16-vuotiaiden meripelastustaitokisanuorten sarjan voitti Raahen Meripelastusyhdistystä edustanut Raahen junnut 1 -joukkue. Joukkueessa kilpaili Venla Puru, Jenny Puhto ja Mira Malo. Kilpailurata koostui kuudesta tehtävärastista. Rastien teemat olivat navigointi, viestiliikenne, merimiestaito, vedestä pelastaminen, ensiapu sekä ajankohtainen meripelastustehtävä. Kisoissa testattiin myös joukkueiden henkistä ja fyysistä suorituskykyä.
Ryhmäpäällikkö Marko Järvistä Suomen ympäristökeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Viileä ja epävakaa sää on hillinnyt sinileväkukintoja sekä Suomen merialueilla että järvillä.
Takaa-ajon aikana naisen auto suistui ulos Nurmitiellä ja meni kahdesti läpi alueella sijaitsevan kiinteistön piha aidasta. Nurmitiellä oli pakoauton reitillä ollut myös jalankulkijoina ainakin mies ja pikkulapsi. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausainerikoksena.
Radio Pookin studiovieraana piipahti Jussi Lampi, joka tähdittää parhaillaan Meri Oulun kesäteatterilla esitettävää Aavan meren tällä puolen musiikkikomediaa. Kuuntele haastattelu!