Pesäpalloliitto on myöntänyt tukea junioripäällikön palkkaamiseksi 19 jäsenseuralleen ja toiminnallista tukea neljälle jäsenseuralleen. Tuen yhteissumma on 150 000 euroa. Esimerkiksi Oulun Lippo Juniorit saivat 9000 euroa ja Simon Kiri 9000 euroa. Lisäksi Pesäpalloliiton myöntämää toiminnallista tukea ensi vuodelle sai Sotkamon Jymy 2000 euroa.
Oulun Lippo hävisi Haminan Palloilijoille Raksilan pesäpallostadionilla pelatussa viidennessä ja ratkaisevassa finaaliottelussa.
Lippo otti eilen toisen askeleen kohti sarjanousua voittamalla kotiottelussaan Haminan Palloilijat. Oululaisjoukkue on finaalisarjassa niskan päällä otteluvoitoin 2-1.
Seitsemänkertainen pesäpallon suomenmestari Jimi Heikkinen on tehnyt sopimuksen Oulun Lipon kanssa.
Santeri Haipus on Oulun Lipon pelinjohtaja ensikaudella. Topiaksen jututettavana Santeri Haipus.
Ensi kaudella ykköspesistä pelaava Oulun Lippo ja Superpesistä pelaava Sotkamon Jymy ovat allekirjoittaneet farmisopimuksen.
Ari Steniuksen vieraana seurapomo Mika Lähteenmäki.
Välieriin puhtaalla pelillä etenevät lisäksi Vimpelin Veto, Kouvolan Pallonlyöjät sekä Joensuun Maila. Oulussa puolestaan Oulun Lipolla on tänään sarja katkolla Ulvilan Pesä-Veikkoja vastaan. Voitolla Lippo etenisi karsimaan noususta Superiin.
Leirin johtaja Heidi Helasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Iiro Nokkala on edustanut Superpesiksessä Kouvolan Pallonlyöjiä ja Ykköspesiksessä Puijon Pesistä sekä Jyväskylän Kiriä. Iiro Nokkala pelaa Oulun Lipon kokoonpanossa tänään.
Ensi kaudella miesten ykköspesistä pelaava Oulun Lippo on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Toni Kohosen kanssa.
Oulujokisuiston vuotuinen vaellussiian lippoaminen ja mädinhankinta alkaa ensi sunnuntaina.
Siian lippoamisolosuhteita parannetaan Oulun Merijalinrannassa ensi viikolla poistamalla uppopuita joen pohjasta.
Seura kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen valitsemaan uutta johtokuntaa kesäkuun alussa.
Oulun Lippo pelaa ensi kesänä miesten superpesiksessä.
Oulujokisuiston vuotuinen vaellussiian lippoaminen ja mädinhankinta alkaa sunnuntaina klo 16 ja päättyy kuun viimeisenä päivänä klo 11.30.