Liikennevalojen rakentaminen Poikkimaantien ja Knuutilankankaantien liittymään Oulussa alkaa.
Nivalassa rakennetaan uudet liikennevalot Asematien ja Valtatien 27 liittymään.
Oulun Joutsentien ja Paljetien liittymän liikennevalojen rakentamistyöt ovat käynnistyneet kevyen liikenteen väylien ja bussipysäkkien rakentamistöillä.
Oulussa ja Limingassa parannetaan liittymiä ja rakennetaan liikennevaloja Maikkulassa Oulunlahdentien ja Haarasuontien liittymässä, sekä Tupoksella Ouluntien, Tyrnäväntien ja Vesikarintien risteyksessä.
Kesän ja syksyn aikana Ouluun ilmestyy kolme uutta liikennevaloliittymää, ja lisäksi muutamaan kohteeseen toteutetaan pieniä muutoksia kaistajärjestelyiden muuttuessa.
Oulussa saneerataan liikennevalot tällä viikolla Kajaanintien ja Maasälväntien sekä Tervahovintien ja Koskelantien liittymissä ja ensi viikolla Limingantien ja Poikkimaantien liittymässä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Kalajoen kaupunki aloittavat tiesuunnitelman laatimisen valtateiden 8 ja 27 liittymäalueelle Kalajoella.
Punaista liikennevaloa päin ajanut autoilija aiheutti eilen illalla kahden henkilöauton kolarin Oulussa Haukiputaantien ja Koskelantien risteyksessä.
Ylivieskaan kantatielle 86 eli ns. Ouluntielle rakennetaan liikennevalot Vieskankadun ja Savelantien kohdalle.
Oulun Energia Urakointi Oy saneeraa liikennevaloja Oulussa tänään Aleksanterikadun ja Saaristonkadun risteyksessä.
Oulun Energia saneeraa liikennevaloja Oulussa huomenna Limingantien ja Kempeleentien risteyksessä ja torstaina Vaalantien ja Koivumaantien risteyksessä.
Oulun Energia Urakointi Oy saneeraa liikennevaloja Oulussa tänään ja huomenna Alakyläntien ja Kalevalantien risteyksessä.