Autonrengasliitosta kampanjapäällikkö Risto Keskiruokasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisilaitos kirjoitti tällä viikolla Liikenneturvan kanssa suoritetuissa turvaistuinratsioissa 28 rikesakkoa lasten turvalaitteisiin liittyvistä puutteista Kempeleessä, Oulussa ja Kajaanissa.
Eero Kalmakoskea Liikenneturvasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liikenneturvallisuuspalkinnon sai tänään Oulun Turvaa tenaville -tapahtuma.
Liikenneturvan yhteyspäällikkö Eini Karvosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi, Autonrengasliitto ja Liikenneturva järjestävät tällä viikolla Rengasratsian. Ylikonstaapeli Jani Isoniemeä Oulun poliisilaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kannuksen ja Toholammin kuntien liikenneturvallisuussuunnitelmat ovat valmistuneet. Liikenneympäristön parantamistoimenpiteitä esitetään suunnitelmissa Kannukseen 39:ään ja Toholammille 32:een kohteeseen
Poliisi ja Liikenneturva käynnistävät Oulun eteläisellä alueella mopoilijoita ja pyöräilijöitä palkitsevan valvontakampanjan.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liikenneturvallisuusryhmä on myöntänyt vuoden 2016 liikenneturvallisuuspalkinnon Ylivieskan kaupungin liikenneturvallisuusryhmälle. Ryhmän puheenjohtaja Risto Ojaa haastattelee Jussi Häkkiä.
Liikenneturvan mukaan tieliikenteen turvallisuus kehittyi tänä vuonna onnettomuustietojen valossa parempaan suuntaan. Tieliikenneonnettomuuksissa kuolleiden määrä väheni lähes kymmenen prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Tutkimuspäällikkö Juha Valtosta Liikenneturvasta haastattelee Jussi Häkkilä.