Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut kannattavuuden parantamiseksi sekä henkilöstö- ja tehdaskapasiteetin sopeuttamiseksi tämänhetkisen tarpeen tasolle.
Lehto Group arvioi, että sen liikevaihto on tänä vuonna samalla tasolla tai alhaisempi kuin viime vuonna ja liiketulos tulee jäämään negatiiviseksi voimakkaasti tappiollisen ensimmäisen vuosipuoliskon takia.
Ritva ja Heikki Lehtomäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Lehto Group aloittaa Hartolan ja Oulaisten tehtailla yt-neuvottelut, joiden tavoitteena on saattaa tehdastuotannon kapasiteetti tasapainoon lyhyen tähtäimen kysynnän kanssa.
Lehto Asunnot lanseeraa markkinoille ekologisen ja teollisesti tuotetun puukerrostalokonseptin, jonka erikoisuutena on asiakkaan mahdollisuus räätälöidä oma asunto tavanomaista pidemmälle. Teollisesti tuotettuna puukerrostalon konseptina Lehdon malli on Suomen ensimmäisiä.
Lehto Groupin tehdastuotannon yksikkö Lehto Components Oy harkitsee tuotantonsa sopeuttamista Iin ja Humppilan tehtaillaan.
Kotipizza-ketju on palkinnut ylivieskalaiset franchisingyrittäjät Pilvi ja Jukka Hämäläisen vuoden yrittäjinä ketjun syysseminaarissa.
Lehto Groupiin kuuluva Lehto Asunnot Oy on ostanut Helsingin Kalasatamasta Työpajankatu 6:n rakennuksen ja maanvuokrasopimuksen omistavan yhtiön, ja tehnyt esisopimuksen tonttien hankinnasta Helsingin kaupungin kanssa
Suomen Nuorisoseurojen nuorisoseurakokouksessa Joensuussa palkittiin lauantaina Paavo Väyrysen rahaston palkinnoilla Klaukkalan nuorisoseuran teatteriharrastaja Mikko Hyypiö ja Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi valmistunut Siina Ounaslehto.
Lehto Groupin tytäryhtiö Lehto Tilat Oy rakentaa Ouluun Myllytullin alueelle liikuntahallin laajennuksen Ammattiopisto Luovin tiloihin.
Lehto Groupin tytäryhtiö Lehto Tilat Oy on aloittanut vuokrattavien pienvarastotilojen rakentamisen Espoon Sepänkylään.
Lehto Groupin tämän vuoden tammi-kesäkuun tulos oli 10,8 miljoonaa, kun vuotta aiemmin voittoa kertyi 12,1 miljoonaa euroa.
Lehto Groupin tytäryhtiö Lehto Asunnot Oy ja Avara Oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen, joka sisältää 340:n asunnon rakentamisen viiteen eri kaupunkiin ympäri Suomen.
Lehto Groupin liikevaihto kasvoi tämän vuoden tammi-maaliskuussa 37,2 prosenttia vuoden takaisesta 103,1:een miljoonaan euroon. Liikevoitto kuitenkin heikkeni 2,3:een miljoonaan.
Lehto Groupiin kuuluva Takuuelementti Oy on tänään ostanut Pyhännän Rakennustuote Oy:n Hartolan tehdastoiminnot.
Ulla Käkilehto Kuusamon Vuotungista on valittu Pohjois-Pohjanmaan tämänvuotiseksi maa- ja kotitalousnaiseksi. Jussi Häkkilä haastattelee.