Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden 2020 paikallisyhdistykseksi on valittu Kuusamon Yrittäjät. Lisäksi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät halusivat antaa kaksi kunniamainintaa kahdelle paikallisyhdistykselle Pudasjärven Yrittäjille ja Oulaisten Yrittäjille. Kuusamon Yrittäjien puheenjohtaja Mika Haataja oli jututettavana Pookin iltapäivässä.
Kuusamon yhteismetsä ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ovat sopineet yksityisten luonnonsuojelualueiden perustamisista Kuusamoon.
Senaatti-kiinteistöt rakentaa uuden poliisiaseman Kuusamon keskustan läheisyyteen Rajavartiolaitoksen alueelle Rajamiehenladulle.
Poikkeusluvan haltijat jatkavat jahtia mahdollisuuksien mukaan. Alueen asukkaita ja mökkiläisiä kehoitetaan varovaisuuteen.
Noin 500:n neliön suuruinen hallirakennus tuhoutui tulipalossa eilen illalla Kuusamossa Kuormurintiellä.
Ympäristöministeriö on täydentänyt esitystään valtakunnallisesti arvokkaiden maisema-alueiden päivitysinventoinniksi.
Maakotka on löydetty ammuttuna Kenttäradan varrella olevan lammen rantavedestä Kuusamossa.
Kuusamon kirjastotoimenjohtaja Ritva Niemeläistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Ulkopaikkakuntalainen mies menehtyi lauantaina Kuusamossa metsästysaseen lauettua vahingossa.
Laskettelukausi avattiin Kuusamon Rukalla tänään.
Poliisi, suurriistavirka-apu ja Kainuun rajavartiosto ovat lopettaneet toissapäivänä Kuusamon Kuntivaarassa metsästyksen yhteydessä haavoittuneen karhun etsinnät.
Poliisi jäljittää Kuusamossa Kuntivaaran alueella haavoittunutta karhua.
Uuden alikulkukäytävän sekä kevyen liikenteen väylän rakennustyöt ovat valmistuneet Kuusamon keskustan pohjoispuolella viitostiellä Meskusvaarantien ja Evakkotaipaleen välillä.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on tehnyt aiempien vuosien tapaan päätöksen, jolla sallitaan yksityinen ilotulitus ensi viikon lauantaina ilman pelastusviranomaiselle tehtävää ilmoitusta.
Kuusamon Tolpanniemessä toissayönä palaneen viiden huoneiston rivitalon palo sai ilmeisesti alkunsa yhden huoneiston sähkölaitteesta.
Kuusamon Tolpanniemessä osoitteessa Kivikirveentie 2 syttyi viiden huoneiston rivitalo tuleen 6.7.2020 illalla. Rivitalo paloi asuinkelvottomaksi. Henkilövahinkoja palosta ei aiheutunut.