Kuusamon Tolpanniemessä toissayönä palaneen viiden huoneiston rivitalon palo sai ilmeisesti alkunsa yhden huoneiston sähkölaitteesta.
Kuusamon Tolpanniemessä osoitteessa Kivikirveentie 2 syttyi viiden huoneiston rivitalo tuleen 6.7.2020 illalla. Rivitalo paloi asuinkelvottomaksi. Henkilövahinkoja palosta ei aiheutunut.
Viiden asunnon rivitalo paloi viime yönä Kuusamossa Kivikirveentiellä.
Poliisi otti viime yönä kiinni Kuusamossa humalaisen miehen, joka oli häiriköinyt ja uhkaillut Taivalkoskella Koitilantien varressa asuntovaunuun majoittunutta pariskuntaa.
Uuden alikulkukäytävän ja kevyen liikenteen väylän rakennustyöt alkavat Kuusamon keskustan pohjoispuolella valtatie 5:llä.
Lämmenneen sään vuoksi lumen sulaminen on nyt kiihtynyt huippuunsa Iijoen vesistöalueella.
Kuusamon keskustassa sijaitseva ravintola yritettiin polttaa viime yönä.
Valtiovarainministeriö on myöntänyt 527 000 euroa Kalajoen, Kuusamon ja Taivalkosken Vihdoinkin! -hankkeelle, jossa kehitetään kuntien talousarvio-, talousseuranta- ja raportointiprosesseja.
Kuusamon yhteismetsä ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ovat sopineet kolmen yksityisen luonnonsuojelualueen perustamisesta Kuusamoon.
Ouluntaipaleen ja Kitkantien parantamistyöt alkavat toukokuussa Kuusamon keskustassa noin 2,5:n kilometrin matkalla.
Kuusamon paloasemalta apulaispalopäällikko Ari Virtasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Kuusamon energia- ja vesiosuuskunnalle toistaiseksi voimassa olevan ympäristöluvan Kuusamon uuden jätevedenpuhdistamon toimintaan.
Vuoden Retkipaikka 2019 -äänestyksen on voittanut Oulangan kansallispuistossa Kuusamossa sijaitseva Jyrävän köngäs.
Kuusamon Rukan laskettelukauden alku osoittautui jopa ennakko-odotuksia suositummaksi, kun laskettelijamäärät olivat loppiaiseen mennessä peräti 15:n prosentin kasvussa edellisvuoden lukuihin verrattuna.
Poliisi löysi eilen Kuusamossa keskiviikkona kadonneeksi ilmoitetun 81-vuotiaan miehen menehtyneenä.
Kuusamon kaupunki on kehittänyt pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti koulujen toimintakulttuuria liikunnallisemmaksi. Mukana toiminnassa on kaikki Kuusamon peruskoulut. Alusta alkaen tavoitteena on ollut toiminnan vakiinnuttaminen osaksi koulujen toimintakulttuuria. Toiminta on kehittynyt jatkuvasti, viimeisimpänä hankkeeseen on palkattu oma liikunnanohjaaja. Hankkeessa on tehty monipuolisesti yhteistyötä eri tahojen kanssa. Koulupäiviä on muutettu liikkumista edistäviksi esimerkiksi pitkillä välitunneilla.