Kuusamo ja Muhos ovat saaneet Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta tunnustuspalkinnon laadukkaasta ja vaikuttavasta työstä kakkostyypin diabeetikoiden hoidossa.
Destia on voittanut Väyläviraston kilpailutuksessa seitsemän maanteiden kunnossapidon alueurakkaa vuosille 2024-2029.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Kuusamon kaupunki ovat käynnistäneet jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamisen viitostien varteen Kuusamossa.
Lentoasemayhtiö Finavia on saavuttanut nettonollahiilipäästötason omassa toiminnassaan Ivalon, Kittilän, Kuusamon ja Rovaniemen lentoasemilla.
Geologian tutkimuskeskus suorittaa maastotöitä Kuusamon Kouvervaaran alueella tämän kuun ja heinäkuun aikana.
Hankkeen avulla tuetaan laajasti Koillismaan alueen digitaalista kehitystä.
Luonnonperintösäätiö rauhoittaa Kuusamossa 46 hehtaaria luontoa Repolarin tuella.
Osuuskauppa Arina on voittanut Kuusamon Rukan tontista käydyn suunnittelukilpailun.
Lentoliikenteen matkustajamäärä kasvoi viime vuonna viidenneksen.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää paikallisia asukastilaisuuksia tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman liittyvistä toimenpidesuunnitelmista.
Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin järjestämässä Uskalla Yrittää -Pohjois-Suomen aluetapahtumassa Oulussa valittiin eilen kuusi yritystä valtakunnalliseen finaaliin huhtikuussa Helsingissä.
Geologian tutkimuskeskus tekee geofysiikan mittauksia Kuusamon ja Posion kuntien alueilla tämän ja ensi vuoden aikana.
Kuusamosta viime vuoden toukokuussa löytynyttä hirvenpääkirvestä ja sen löytöpaikkaa on tutkittu tarkemmin.
Kuusamon ydinkeskustaan rakentuu parhaillaan kerrostalo hirrestä ja betonista.
Pohjois-Pohjanmaan liiton mukaan julkisten työvoimapalveluiden järjestämisvastuu siirtyy TE-toimistolta kuntien muodostamille työllisyysalueille 1.1.2025. Myös osa ELY-keskuksen palveluista siirtyy samalla työllisyysalueiden vastuulle.
Perustettu luonnonsuojelualue on kokoaan merkittävämpi sillä se yhdistää aiemmin Nokia Oyj:n maille perustetun luonnonsuojelualueen ja valtion metsätalousalueista luonnonsuojelutarkoituksiin siirretyt alueet muodostaen yhteensä vajaan 140 hehtaarin suuruisen suojelualuekokonaisuuden Kitkajoen etelärannalle.