Ouluntaipaleen ja Kitkantien parantamistyöt alkavat toukokuussa Kuusamon keskustassa noin 2,5:n kilometrin matkalla.
Kuusamon paloasemalta apulaispalopäällikko Ari Virtasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Kuusamon energia- ja vesiosuuskunnalle toistaiseksi voimassa olevan ympäristöluvan Kuusamon uuden jätevedenpuhdistamon toimintaan.
Vuoden Retkipaikka 2019 -äänestyksen on voittanut Oulangan kansallispuistossa Kuusamossa sijaitseva Jyrävän köngäs.
Kuusamon Rukan laskettelukauden alku osoittautui jopa ennakko-odotuksia suositummaksi, kun laskettelijamäärät olivat loppiaiseen mennessä peräti 15:n prosentin kasvussa edellisvuoden lukuihin verrattuna.
Poliisi löysi eilen Kuusamossa keskiviikkona kadonneeksi ilmoitetun 81-vuotiaan miehen menehtyneenä.
Kuusamon kaupunki on kehittänyt pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti koulujen toimintakulttuuria liikunnallisemmaksi. Mukana toiminnassa on kaikki Kuusamon peruskoulut. Alusta alkaen tavoitteena on ollut toiminnan vakiinnuttaminen osaksi koulujen toimintakulttuuria. Toiminta on kehittynyt jatkuvasti, viimeisimpänä hankkeeseen on palkattu oma liikunnanohjaaja. Hankkeessa on tehty monipuolisesti yhteistyötä eri tahojen kanssa. Koulupäiviä on muutettu liikkumista edistäviksi esimerkiksi pitkillä välitunneilla.
Tuuliolosuhteet estivät Kuusamon Rukalla järjestetyn maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maailmancupin mäkikilpailun läpiviemisen eilisiltana.
Vuotungin maamiesseuran naisosaston puheenjohtaja Ulla Käkilehtoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjoisesta kohti Kuusamoa matkalla ollut henkilöauto ajautui vastaantulevan kuorma-auton keulaan. Henkilöautoa ohjannut vuonna 1966 syntynyt mies sekä matkustajana ollut vuonna 1963 syntynyt mies menehtyivät onnettomuudessa välittömästi. Kuorma-auton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa. Tapahtumapaikalla oli onnettomuuden aikaan sateinen keli ja tiellä oli useita senttejä loskaa.
Kuusamon Käylän ja Oulangan luontokeskuksen välisen 13,6:n kilometrin mittaisen maantien tietyöt ovat valmistuneet.
Suunnitelmaa laaditaan yhteistyössä Kuusamon kaupungin kanssa. Hankkeen tavoitteena on liikenneturvallisuuden sekä jalankulku- ja pyöräily-yhteyksien parantaminen.
Ruka-Kuusamon alueella yöpymisten määrä kasvoi tänä kesänä 15 % verrattuna viime kesään.
Ohikulkijat löysivät miehen ajoneuvon vierestä menehtyneenä. Poliisi epäilee tapauksessa alustavasti sairaskohtausta.
Nelikymppinen kuusamolaismies pahoinpiteli nuorempaa avopuolisoaan lauantaina Kuusamon keskustassa sijaitsevassa yksityisasunnossa.
Suomen eteläisillä ja lounaisilla merialueilla sinilevän määrä on lisääntynyt. Järvillä sinilevän määrä on ajankohtaan nähden vähäinen.