Minna Rytisaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Koordinaattori Ismo Miettistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuusamon Juusto investoi uuteen paloittelu- ja pakkauslinjaan.
Kuusamon Rukalla valmistaudutaan jo ensi talvikauden alkuun.
Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Harri Lindforsia haastattelee Jussi Häkkilä.
Lokakuussa Pohjois-Suomen aluehallintoviraston alueella pääosa potilaista pääsi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan saman päivän aikana lääkärin vastaanotolle.
Vapaaehtoisen pelastuspalvelun valtakunnallisen pelastajan ansiomitali ojennetaan Jari Oikaraiselle huomenna Pudasjärvellä.
Kuusamon Rukan hiihtokeskuksen tunturin ylittävä sekä länsi- ja itä-kylät yhdistävä maisemagondoli avattiin tänään asiakaskäyttöön.
Kuusamon Rukan hiihtokeskuksesta tuli viime kuussa hiilineutraali.
Kuusamon Rukalla tammikuussa järjestettävä Nordic Noir on Suomen ensimmäinen puhtaasti pohjoismaiseen rikoskirjallisuuteen keskittyvä kansainvälinen kirjallisuusfestivaali.
Mies puukotti naista Kuusamon keskustassa maantiellä eilen aamuyöllä.
Talvikausi käynnistettiin tänään Kuusamon Rukalla.
Kuusamon Nature Photo -luontokuvafestivaalia vietetään jälleen loppuviikon ajan nyt jo 23. kertaa.
Pyyntiluvanvaraisten hirvieläinten metsästyskausi alkaa huomenna Lapissa. Lapin maakunnan lisäksi aikaistettu hirvenmetsästys on mahdollista nyt myös Kuusamon ja Taivalkosken kunnissa. Erikoissuunnittelija Harri Norbergia Suomen Riistakeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuusamon keskustassa sijaitsevassa yksityisasunnossa epäillään tapahtuneen viime lauantaina puukotus, jossa loukkaantui paikkakuntalainen mies. Epäilty tekijä on noin 40-vuotias myös kuusamolainen mies. Miehet olivat entuudestaan tuttuja keskenään.
Oulaisissa asumaton rintamamiestalo tuhoutui varhain tänä aamuna tulipalossa.