Vuotungin maamiesseuran naisosaston puheenjohtaja Ulla Käkilehtoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjoisesta kohti Kuusamoa matkalla ollut henkilöauto ajautui vastaantulevan kuorma-auton keulaan. Henkilöautoa ohjannut vuonna 1966 syntynyt mies sekä matkustajana ollut vuonna 1963 syntynyt mies menehtyivät onnettomuudessa välittömästi. Kuorma-auton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa. Tapahtumapaikalla oli onnettomuuden aikaan sateinen keli ja tiellä oli useita senttejä loskaa.
Kuusamon Käylän ja Oulangan luontokeskuksen välisen 13,6:n kilometrin mittaisen maantien tietyöt ovat valmistuneet.
Suunnitelmaa laaditaan yhteistyössä Kuusamon kaupungin kanssa. Hankkeen tavoitteena on liikenneturvallisuuden sekä jalankulku- ja pyöräily-yhteyksien parantaminen.
Ruka-Kuusamon alueella yöpymisten määrä kasvoi tänä kesänä 15 % verrattuna viime kesään.
Ohikulkijat löysivät miehen ajoneuvon vierestä menehtyneenä. Poliisi epäilee tapauksessa alustavasti sairaskohtausta.
Nelikymppinen kuusamolaismies pahoinpiteli nuorempaa avopuolisoaan lauantaina Kuusamon keskustassa sijaitsevassa yksityisasunnossa.
Suomen eteläisillä ja lounaisilla merialueilla sinilevän määrä on lisääntynyt. Järvillä sinilevän määrä on ajankohtaan nähden vähäinen.
1960-luvulla syntyneen kuusamolaismiehen epäillään syyllistyneen tapon yritykseen yksityisasunnossa Kuusamon keskustassa viime viikon tiistaina.
Ulkopaikkakuntalainen mies menehtyi varhain tänä aamuna jäätyään kaivinkoneesta pudonneen kauhan alle Kuusamossa.
Nuori mies hukkui myöhään lauantai-iltana Kuusamossa Kitkajärvellä.
Valtakunnallisen nuorten teatterifestivaali Nuori Kulttuuri Teatriksen parhaat palkittiin viikonloppuna Jyväskylässä. Viikonlopun aikana nähtiin 49 esitystä, joista tuomaristo palkitsi stipendeillä 16 esitystä ja ryhmää ja jakoi kuusi kunniakirjaa.
Kuusamon alueen Porovahti-puhelin otetaan käyttöön huomisaamuna kello 8. Samaan aikaan avataan myös internetissä Porovahti-ilmoituslomake.
Poliisikoira löysi kadonneen varhain eilisaamuna Kuusamossa.
Minna Rytisaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Koordinaattori Ismo Miettistä haastattelee Jussi Häkkilä.