Kuusamon ydinkeskustaan rakentuu parhaillaan kerrostalo hirrestä ja betonista.
Pohjois-Pohjanmaan liiton mukaan julkisten työvoimapalveluiden järjestämisvastuu siirtyy TE-toimistolta kuntien muodostamille työllisyysalueille 1.1.2025. Myös osa ELY-keskuksen palveluista siirtyy samalla työllisyysalueiden vastuulle.
Perustettu luonnonsuojelualue on kokoaan merkittävämpi sillä se yhdistää aiemmin Nokia Oyj:n maille perustetun luonnonsuojelualueen ja valtion metsätalousalueista luonnonsuojelutarkoituksiin siirretyt alueet muodostaen yhteensä vajaan 140 hehtaarin suuruisen suojelualuekokonaisuuden Kitkajoen etelärannalle.
Metsähallituksen Luontopalvelut myy kaksi saarissa sijaitsevaa rakennuskokonaisuutta.
Palossa tuhoutui varasto irtaimistoineen sekä asuntovaunu. Palon syttymissyystä ei ole tietoa.
Pilkillä ollut vanhempi mies hukkui eilen Kuusamossa Pikku-Pöyliöjärvellä.
Poliisi epäilee, että ulkomaalaiset henkilöt keräävät rahaa ilman rahankeräyslupaa Kuusamossa, Taivalkoskella ja Pudasjärvellä. He sanovat keräävänsä rahaa esimerkiksi liikuntarajoitteisten ja kuulovammaisten hyväksi, mutta poliisi ei usko rahojen päätyvän kyseisiin kohteisiin.
Suomen riistakeskuksen Lapin alueen riistapäällikkö Sami Tossavaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Lentoyhtiö Edelweiss käynnistää tulevana talvena reittilennot Sveitsin Zürichista Kuusamoon.
Geologian tutkimuskeskuksesta ryhmäpäällikkö Suvi Heinosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi selvittää, onko tapahtuman järjestäjä syyllistynyt rikokseen laiminlyödessään kokoontumislain vaatimia ehtoja ja toimia.
Lentoasemayhtiö Finavia on investoinut 2,5 miljoonaa euroa Kuusamon lentoaseman kiitotievalojärjestelmän uusimiseen sekä rullaustien ja asematason uudelleenpäällystämiseen.
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu löysi eilen iltapäivällä Kuusamosta kadonneen 52-vuotiaan miehen menehtyneenä.
Maahanmuuttovirasto irtisanoo kahdeksan vastaanottokeskuksen sopimukset ja supistaa yhden vastaanottokeskuksen paikkamäärää.
Kuusamossa Karhunkierroksella paloi maastoa eilen kahdessa paikassa.
Valvonnan aikana tarkastettiin yhteensä 11 ajoneuvoa. Kolmessa tarkastetussa jätekuljetuksessa oli puutteita. Kahdelta toiminnanharjoittajalta puuttui kokonaan merkintä jätehuoltorekisteriin kuulumisesta. Lisäksi toisessa näistä kuljetuksista oli lieviä puutteita etukäteen laaditussa jätteiden kuljetuksissa vaaditussa siirtoasiakirjassa. Yhdellä kuljetuksista ei ollut kuljetuksen aikana mukana vaadittua todistusta jätehuoltorekisteriin kuulumisesta.