Oulun kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan ulkoistaa Oulun Infra -liikelaitoksen katu- ja viheralueiden kunnossapitopalvelut sekä infrarakentamisen VRJ Etelä-Suomi Oy:lle.
Hakemus on tehtävä joka vuodelta erikseen. Kuluvan vuoden avustuksen saamiseksi yksityistien tiekunnan on toimitettava hakemus määräaikaan 22.5. mennessä.
Avustusta myönnetään murskeen ajoon, tien lanaukseen ja auraukseen. Muut kustannukset kuten ojien perkaus, vesakon poisto, tierumpujen korjaukset ym. ovat tiekunnan vastuulla.
Työt alkavat toukokuun aikana valmistelevilla töillä sekä sillanrakennustöillä. Työt kestävät kesäkuulle 2024.
Oulun kaupungin ylläpitämien latujen kunnossapito on pääosin päättynyt.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen toimialueella on kilpailutettu maanteiden hoitourakoitsijat Oulun, Siikalatvan ja Pyhäjärven alueurakoihin.
Ramboll Oy:sta projekti-insinööri Kaisa Laitamaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Ari Kettukankaan jututettavana Raahen kaupungin kuntatekniikan päällikkö Paula Pihkanen.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen toimialueella on kilpailutettu maanteiden hoitourakoitsijat Iin ja Raahe-Ylivieska -alueurakoihin.
Destia voitti kymmenen urakkaa kilpailutetuista 17:stä maanteiden hoidon ja ylläpidon alueurakasta.
Suuri lumimäärä ja vesisateet ovat muodostaneet paljon loskaa ja isoja rapakoita Ouluun. Iltapäivässä oli jututettavana tiemestari Tuomo Kääriä.
Oulun kaupunki, Kempeleen kunta ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ottavat käyttöön uudet laatuvaatimukset Oulun seudun pääpyöräteiden talvikunnossapidossa.