Tutkija Aino Juutista Suomen ympäristökeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsähallituksen Luontopalvelut ennallistamispolttaa tänä vuonna metsää noin sadan hehtaarin verran 12:lla kohteella eri puolilla Suomea.
Poliisipartio löysi eilen kadonneeksi ilmoitetun 72-vuotiaan miehen Kuhmossa yleisövihjeen perusteella.
Rivitalohuoneisto kärsi palo- ja savuvahinkoja eilen Kuhmossa Virkatiellä.
Kuhmossa Härmäjärventiellä noin 200:n neliön kokoinen vanha navettarakennus tuhoutui eilen illansuussa tulipalossa.
Korkein hallinto-oikeus on tänään antanut päätöksensä yhteensä 17:ään valituslupahakemukseen, jotka koskivat viime vuoden syksyksi Kuhmoon myönnettyjä poikkeuslupia karhunmetsästykseen.
Oulun kauppakamarin Kainuun kauppakamariosaston Vuoden Teko -palkinnon on saanut Kuhmo Oy tunnustuksena investoinneista Kainuun tulevaisuuden hyväksi.
Lauantaina päättyneen Kuhmon Kamarimusiikkifestivaalin kävijämäärä oli yli 23 500.
Yksi henkilö loukkaantui vakavasti tänään pakettiauton ja puutavararekan kolarissa Kuhmossa Hyrynsalmentien ja Kostamustien risteyksessä.
Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ovat myöntäneet Kokkolan Urheilupuisto Oy:lle 1,2 miljoonaa euroa hybridiareenan rakentamiseen.
Finland Festivalsin jäsenfestivaaleilla myytiin viime vuonna yhteensä 427 880 pääsylippua.
Poliisi on aloittanut esitutkinnan maanantaina Kuhmon Vuosangassa Maanpuolustuskorkeakoulun harjoituksessa sattuneesta ampumaonnettomuudesta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus luopuu Kajaanin lentoaseman liityntäliikenteen järjestämisestä vuodenvaihteessa, kun nykyinen liikennöintisopimus välillä Kuhmo-Sotkamo-Kajaanin lentoasema päättyy.
Poliisi on edistynyt Kuhmossa viime viikon tiistaina tapahtuneen henkirikoksen tutkinnassa ja epäilee teosta uhrin poikaa.
Poliisi sai tänään ilmoituksen kuolleesta naisesta kuhmolaisen asunnon ulkopuolella.
Kemijärvellä Peräposiontiellä salama iski myöhään eilen vierekkäisiin omakotitaloihin sytyttäen toisessa tulipalon ja aiheuttaen toiseen taloon vaurioita, mutta ei kuitenkaan varsinaista tulipaloa.