Suomessa on todettu tähän mennessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan 12 499 laboratoriovarmistettua koronavirustartuntaa.
Ylivieskassa sijaitsevassa Koulutuskeskus JEDUn toimipisteessä todettiin perjantaina koronavirustartunta.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa on tähän mennessä todettu 7209 koronavirustartuntatapausta, kuolleita on 328.
Suomessa on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan tähän mennessä todettu yhteensä 7143 laboratoriovarmistettua koronavirustartuntaa.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa on todettu tähän mennessä 6859 laboratoriovarmistettua koronavirustartuntatapausta.
Koronavirustartuntoja on Suomessa todettu tähän mennessä 6599, kuolleita on 307.
Koronavirustartuntoja on Suomessa todettu tähän mennessä 6380, kuolleita on 298.
Suomessa on tähän mennessä todettu 5984 koronavirustartuntaa.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa oli todettu eiliseen puoleenpäivään mennessä 5573 koronavirustartuntaa.
Suomessa oli todettu eiliseen puoleenpäivään mennessä 4576 laboratoriovarmistettua koronavirustartuntaa.
Laboratoriovarmistettuja koronavirustartuntatapauksia on tähän päivään mennessä todettu Suomessa yhteensä 4014.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan tähän aamuun mennessä Suomessa oli todettu 2308 laboratoriovarmistettua koronavirustartuntaa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on tänään todettu yksi uusi koronavirustartunta.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan eiliseen mennessä Suomessa oli todettu laboratoriovarmistettuja koronavirustartuntatapauksia yhteensä 1 927.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella todettiin tänään kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta.