Torniossa Näätsaarentien ja Holmantien risteyksessä henkilöauto törmäsi eilen kahteen suojatietä ylittämässä olleeseen lapseen, jotka molemmat toimitettiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan.
Nivalassa Ylivieskantiellä kolme henkilöautoa kolaroi eilen iltapäivällä.
Oulussa Kellonväylällä sattui hirvikolari eilen illansuussa.
Kaksi henkilöä loukkaantui lauantaina Kalajoella Ylivieskantiellä kahden henkilöauton nokkakolarissa.
Siikajoen Paavolassa sattui tänä iltapäivänä peräänajokolari, jossa oli osallisena viisi ajoneuvoa. Kolarista ei aiheutunut vakavia henkilövahinkoja.
Teot ovat tapahtuneet syys-lokakuun aikana Kittilässä ja Kolarissa. Tapausten vuoksi on ollut kiinniotettuna ja pidätettynä neljä henkilöä. Asiaa tutkitaan pääasiassa varkauksina. Pääepäiltynä on Tunturi-Lapissa asuva keski-ikäinen mies. Kotietsintöjen yhteydessä on löydetty anastettua omaisuutta, mm. erilaisia pienempiä työkoneita ja työkaluja. Lisäksi poliisi löysi luvattoman aseen. Anastetun omaisuuden yhteisarvo on muutama tuhat euroa.
Myymälän viereiset rakennukset saatiin suojattua. Myös savun muodostus oli alueella runsasta. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Yksi henkilö kuoli eilen iltapäivällä Uusikaarlepyyssä kasitiellä sattuneessa henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa.
Yksi loukkaantui vakavasti ja kolme lievästi eilen Nivalassa Kokkolantiellä hyötyjäteaseman kohdalla sattuneessa kolmen henkilöauton kolarissa.
Tämän vuoden ravikuninkaan tittelin voitti pihtiputaalaisen Antti Ojanperän valmentama Evartti, ja ravikuningattaren tittelin siilinjärveläisen Reino Miettisen valmentama Virin Camilla.
Etsinnät karhun löytämiseksi Pyhäjoella on lopetettu.
Kaksi henkilöautoa kolaroi varhain eilen Oulussa Ruskonseläntiellä.
Kolarissa Pellontiellä paloi eilen yli 400:n neliön suuruinen rakennus, jossa oli varasto, asunto ja polttoaineen jakeluasema.
Kaksi kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti eilisaamuna Kaustisen ja Kokkolan rajalla sattuneessa liikenneonnettomuudessa.
Keltaiseen ajotakkiin pukeutunut kelkkailija törmäsi mustakeltaisella moottorikelkalla maanantai-iltana klo 18 aikaan henkilöauton kylkeen Rovaniemellä. Törmäyksen jälkeen kelkkailija oli poistunut samantien paikalta Ounasjoen suuntaan, eikä jäänyt selvittämään tapahtumaa. Kelkkailijaa pyydetään ottamaan yhteyttä Rovanimen poliisiin.
Lapin poliisilaitoksen tie- ja maastoliikennevalvonnassa viikonloppuna Kittilän Levin ja Kolarin Ylläksen alueilla kirjoitettiin lukuisia sakkoja.